• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beişlerin göz rengi

t.dogru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
48
0
86
Ankara
arkadaşlar benim kızım 2 aylık gözleri koyu yeşil doğduğundan beri hep yeşil tonlarındaydı acaba ne renk olacak diye çok merak ediyorum.babamzın gözleri yeşil babannemizin mavi dedelerimizin yeşil hep derlerki lacivert tonlarda olanlar kahverengi yada mavi olur diye sizinkiler nasıl.oğluşum lacivertti doğduğunda şimdi kahverengi önemli olan sağlık ama insan merak etmeden duramıyor.sevgiler
a.s

Canım,benim oğlumun doğduğunda koyu maviydi.lacivertten daha açıktı yani.şu anda da çok güzel bir mavi..benim gözlerim mavi,eşimin kahverengi bu arada..

benım kızımında gozlerı lacıverttı herkes kahverengı olur demıstı ama bızımkıde cok guzel bır mavı oldu bızde butun aıle bıreylerı yesıl ve mavı tonlarında sadece annanne ve babaanne kahverengı

kızım doğduğunda gözleri koyu mavi yeşil karışımı bişeydi şimdi ela oldu inşallah değişmez

benim kızımda hem mavi hem yeşil oluyıor gözleri giydiği kıyafete göre babasının renk tonları ile aynı doğdu doğalı böyle.aman gözleri sağlıkla görsünde renkleri önemli değil bence

Back