Göz rengi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kizdirmak icin demiyirum ama kahve olcak gibi zaten koyu duruyor ic taraflarda kahvelikler başlamiş. 😁
Yine de bebek yani bu yanar döner.
Eşimin 2 yeğeni var, birinin gözü maaasmaviydi birkaç ay sonra böyle oldu sonra koyu ela/kahverengiye döndü. Diğeri mavi, tonu bile farklı yani o mavi kalacak belli. Ama öyle deyince ablamız foti at kıskanç dediği için emin olamıyorum 😅

Eşimin 2 yeğeni var, birinin gözü maaasmaviydi birkaç ay sonra böyle oldu sonra koyu ela/kahverengiye döndü. Diğeri mavi, tonu bile farklı yani o mavi kalacak belli. Ama öyle deyince ablamız foti at kıskanç dediği için emin olamıyorum 😅

Ya benim kuzenimin bebekken kızıl saçları cıkmıştı. (Ailede kızıl cok, annesi de kızıldı) ama babasina çekmeye karar verdi herhalde saçı kızıldan kahveye dönmüştü hemde bir anda. 😀 neredeyse 1 yaşa kadar ana renkleri belli olmuyor bu cocuklarin.

Ablamın gözü 3 yaşına kadar deniz mavisiymiş, elaya dönmüş. Ki benim annemin gözleri masmavi, ona rağmen durmamış o mavi göz ablamda🥲

Öyle evet olabilir yazdığıma pişman ettiniz

Hep bir linçleme durumu bilip bilmeden
Daha bugün üye olduysanız hep bi linçleme olduğunu nereden biliyorsunuz 😂 merak etme İP'den çıkar umarım ben yanılmışımdır. Aksi halde tedavi gerektiğini düşünüyorum 😂

Yeni üye
Daha bugün üye olduysanız hep bi linçleme olduğunu nereden biliyorsunuz 😂 merak etme İP'den çıkar umarım ben yanılmışımdır. Aksi halde tedavi gerektiğini düşünüyorum 😂
Bence sen bir tedavi ol her gördüğün konuyu bebegi aynı sanıyorsun bir göz doktoruna görün

Hanımefendi be fark eder gözünün rengi yorumlardan anlaşıldığı üzere daha öncede benzer konular açmışsınız. Sağlığı yerinde olsun hayırlı bir evlat olsun gerisinin ne önemi var?

Hanımefendi be fark eder gözünün rengi yorumlardan anlaşıldığı üzere daha öncede benzer konular açmışsınız. Sağlığı yerinde olsun hayırlı bir evlat olsun gerisinin ne önemi var?
Anlatamıyorum heralde ilk defa üye oldum diyorum benzer konu sormadım la havle gerçekten sorduğuma bin pişman oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X