- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi edebiyatcibayan
Siyaha yakın koyu kahve olur.merhaba oğlum 3 aylik ve göz rengi mavi yeşil arası karışık değişir mi değişirse ne renk olur?
Eki Görüntüle 3436556
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyaha yakın koyu kahve olur.merhaba oğlum 3 aylik ve göz rengi mavi yeşil arası karışık değişir mi değişirse ne renk olur?
Eki Görüntüle 3436556
Anne baba ne renk gözleriniz?merhaba oğlum 3 aylik ve göz rengi mavi yeşil arası karışık değişir mi değişirse ne renk olur?
Eki Görüntüle 3436556
Eşimin 2 yeğeni var, birinin gözü maaasmaviydi birkaç ay sonra böyle oldu sonra koyu ela/kahverengiye döndü. Diğeri mavi, tonu bile farklı yani o mavi kalacak belli. Ama öyle deyince ablamız foti at kıskanç dediği için emin olamıyorumBen de kizdirmak icin demiyirum ama kahve olcak gibi zaten koyu duruyor ic taraflarda kahvelikler başlamiş.
Yine de bebek yani bu yanar döner.
Eşimin 2 yeğeni var, birinin gözü maaasmaviydi birkaç ay sonra böyle oldu sonra koyu ela/kahverengiye döndü. Diğeri mavi, tonu bile farklı yani o mavi kalacak belli. Ama öyle deyince ablamız foti at kıskanç dediği için emin olamıyorum
İmkansiz çünkü yeni kayıt oldumHoşgeldin sen geçen soran abla değil misin bebekten tanıdım. Neden bu kadar önemli sal şu çocuğu yeter.
Allah Allah. Allah'ın işine bak. Raporladim. Aynı üye isen tespit edilip uçurulursun zaten çok şaapmaİmkansiz çünkü yeni kayıt oldum
Aynı üye değilim kimden bahsettiniz bilmiyorum ama yeni üye oldum benAllah Allah. Allah'ın işine bak. Raporladim. Aynı üye isen tespit edilip uçurulursun zaten çok şaapma
Öyle ise bebekleriniz çok benziyor.Aynı üye değilim kimden bahsettiniz bilmiyorum ama yeni üye oldum ben
Benim koyu kahverengi eşimin elaOyy çok güzel maşallah
Sizin ve eşinizin göz rengi ne
Ablamın gözü 3 yaşına kadar deniz mavisiymiş, elaya dönmüş. Ki benim annemin gözleri masmavi, ona rağmen durmamış o mavi göz ablamdaEşimin 2 yeğeni var, birinin gözü maaasmaviydi birkaç ay sonra böyle oldu sonra koyu ela/kahverengiye döndü. Diğeri mavi, tonu bile farklı yani o mavi kalacak belli. Ama öyle deyince ablamız foti at kıskanç dediği için emin olamıyorum
Mavi olcak buuuuu 3 seneye görüşürüzzAblamın gözü 3 yaşına kadar deniz mavisiymiş, elaya dönmüş. Ki benim annemin gözleri masmavi, ona rağmen durmamış o mavi göz ablamda
Öyle evet olabilir yazdığıma pişman ettinizÖyle ise bebekleriniz çok benziyor.
Hep bir linçleme durumu bilip bilmedenÖyle ise bebekleriniz çok benziyor.
Daha bugün üye olduysanız hep bi linçleme olduğunu nereden biliyorsunuz merak etme İP'den çıkar umarım ben yanılmışımdır. Aksi halde tedavi gerektiğini düşünüyorumÖyle evet olabilir yazdığıma pişman ettiniz
Hep bir linçleme durumu bilip bilmeden
Daha bugün üye olduysanız hep bi linçleme olduğunu nereden biliyorsunuz merak etme İP'den çıkar umarım ben yanılmışımdır. Aksi halde tedavi gerektiğini düşünüyorum
Bence sen bir tedavi ol her gördüğün konuyu bebegi aynı sanıyorsun bir göz doktoruna görünDaha bugün üye olduysanız hep bi linçleme olduğunu nereden biliyorsunuz merak etme İP'den çıkar umarım ben yanılmışımdır. Aksi halde tedavi gerektiğini düşünüyorum
Haaa tamam öyledirYeni üye
Bence sen bir tedavi ol her gördüğün konuyu bebegi aynı sanıyorsun bir göz doktoruna görün
Benim koyu kahverengi eşimin ela
Anlatamıyorum heralde ilk defa üye oldum diyorum benzer konu sormadım la havle gerçekten sorduğuma bin pişman oldumHanımefendi be fark eder gözünün rengi yorumlardan anlaşıldığı üzere daha öncede benzer konular açmışsınız. Sağlığı yerinde olsun hayırlı bir evlat olsun gerisinin ne önemi var?