Behçet ve Kan pıhtılaşması var dediler

nuraslinur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
44
6
6
28
Kızlar merhaba üç yıldır çocuğum olmuyor bütün doktorlar bana sebepsiz İnfertilite tanısı koydu aşılamaya kadar gelen tedavilerin hiç biri olumlu sonuçlanmadı. En son genetik test yaptırdım Behçet hastalığı pozitif çıktı ayrıca kan pıhtılaşmasına yatkınlığım varmış. Kan pıhtılaşması var diye çocuk olmaz mı . Önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecektik eşimle . Benim gibi olan varsa deneyimlerini paylaşsın lütfen

kan pıhtılaşması varsa gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanıyorsun kuzum olmaz diye bir şey yok

kan pıhtılaşması varsa gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanıyorsun kuzum olmaz diye bir şey yok
Canım hiç gebelik oluşmadı sence olmamasının sebebi midir? Pıhtılaşma için gördüklerim hep oluyor ama sonrasında düşüyor benim üç yıl boyunca hiç gebelik olmadı eşimde de bir sıkıntı yok

Siz su an Behçet hastasi misiniz yani?

merhaba eşiniz gitti mi dr peki tek siz mi genetik tarama yaptınız? kan pıhtılaşma yüzünden olmaz diye birşey yok bence bir de başka dr ile görüşün bu bana inandırıcı gelmedi

merhaba eşiniz gitti mi dr peki tek siz mi genetik tarama yaptınız? kan pıhtılaşma yüzünden olmaz diye birşey yok bence bir de başka dr ile görüşün bu bana inandırıcı gelmedi
Evet canım eşimin de her şeyi normal o da genetik test verdi onunki henüz çıkmadı ama sperm testi hepsi normal

O zaman başka dr bir gidin birde dediğim gibi kan pıhtılaşma yüzünden gebelik oluşmaz diye birşey yok

Merhaba behçet nasıl tespit edildi kromozom testi haricinde başka bir test mi verdiniz acaba

Merhaba behçet nasıl tespit edildi kromozom testi haricinde başka bir test mi verdiniz acaba
Paterji testi yapılmıştı daha önce ama sivilcelenme az olduğu için tam teşhis konulmamıştı bir de yılda en az üç defa ağız içinde aft çıkıyordu gözlerim de her zaman ağrıyordu . Doktor şüphelenince genetik test yaptırdı pozitif çıktı maalesef

Anladım geçmiş olsun. Endişelenmeyin ilaçla kontrol altına alınan bir hastalık. Ben genetik test verdiğimde ailemde olduğunu söylemiştim bakmamışlardı o yüzden sordum size. Gönlünüzü ferah tutun

Allah razı olsun biraz telaş yaptım açıkçası gebelik de olmuyor çok istiyordum bir çocuğum olsun bir de bu çıkınca stresim iki katına çıktı ya . Allah sana da şifa versin inşallah çıkmaz

Merhaba testleri nerede yaptırdınız

Ben 4 geni sorunlu kan pıhtılaşma yatkınlığı olan bir kadınım.
İlk gebeligimde bacağıma pıhtı atmadan tut, homosisteinin 22 olmasından tut, tek bacağımın davul gibi şişmesinden tut neler oldu neler.
2 çocuğum var.
Kan sulandırıcı kullanırsın sorun değil hamile kalırsın.

Valla çalıştığım şirkette behçet hastası olan biri vardı. Annesi normal kadınlar gibi 2 çocuk doğurmuş. Çocuklarının birinde arkadaşımızda behçet vardı.
Gebe kalamazsın diye bir konu yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…