- 6 Aralık 2023
- 44
- 6
- 6
- 28
- Konu Sahibi nuraslinur
-
Canım hiç gebelik oluşmadı sence olmamasının sebebi midir? Pıhtılaşma için gördüklerim hep oluyor ama sonrasında düşüyor benim üç yıl boyunca hiç gebelik olmadı eşimde de bir sıkıntı yokkan pıhtılaşması varsa gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanıyorsun kuzum olmaz diye bir şey yok
Siz su an Behçet hastasi misiniz yani?Kızlar merhaba üç yıldır çocuğum olmuyor bütün doktorlar bana sebepsiz İnfertilite tanısı koydu aşılamaya kadar gelen tedavilerin hiç biri olumlu sonuçlanmadı. En son genetik test yaptırdım Behçet hastalığı pozitif çıktı ayrıca kan pıhtılaşmasına yatkınlığım varmış. Kan pıhtılaşması var diye çocuk olmaz mı . Önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecektik eşimle . Benim gibi olan varsa deneyimlerini paylaşsın lütfen
Evet Behçet testim pozitif çıktıSiz su an Behçet hastasi misiniz yani?
Evet canım eşimin de her şeyi normal o da genetik test verdi onunki henüz çıkmadı ama sperm testi hepsi normalmerhaba eşiniz gitti mi dr peki tek siz mi genetik tarama yaptınız? kan pıhtılaşma yüzünden olmaz diye birşey yok bence bir de başka dr ile görüşün bu bana inandırıcı gelmedi
Bunun ciddi bir rahatsizlik oldugunu, körlük vb durumlarla sonuçlanabilecegini ve tedavisi olmadigini size anlattilar mi? Bir romatologla gorustunuz mu?Evet Behçet testim pozitif çıktı
Bunun ciddi bir rahatsizlik oldugunu, körlük vb durumlarla sonuçlanabilecegini ve tedavisi olmadigini size anlattilar mi? Bir romatologla gorustunuz mu?yönlendir
Henüz görüşmedim ama oraya yönlendirildimBunun ciddi bir rahatsizlik oldugunu, körlük vb durumlarla sonuçlanabilecegini ve tedavisi olmadigini size anlattilar mi? Bir romatologla gorustunuz mu?
Merhaba behçet nasıl tespit edildi kromozom testi haricinde başka bir test mi verdiniz acabaKızlar merhaba üç yıldır çocuğum olmuyor bütün doktorlar bana sebepsiz İnfertilite tanısı koydu aşılamaya kadar gelen tedavilerin hiç biri olumlu sonuçlanmadı. En son genetik test yaptırdım Behçet hastalığı pozitif çıktı ayrıca kan pıhtılaşmasına yatkınlığım varmış. Kan pıhtılaşması var diye çocuk olmaz mı . Önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecektik eşimle . Benim gibi olan varsa deneyimlerini paylaşsın lütfen
Paterji testi yapılmıştı daha önce ama sivilcelenme az olduğu için tam teşhis konulmamıştı bir de yılda en az üç defa ağız içinde aft çıkıyordu gözlerim de her zaman ağrıyordu . Doktor şüphelenince genetik test yaptırdı pozitif çıktı maalesefMerhaba behçet nasıl tespit edildi kromozom testi haricinde başka bir test mi verdiniz acaba
Anladım geçmiş olsun. Endişelenmeyin ilaçla kontrol altına alınan bir hastalık. Ben genetik test verdiğimde ailemde olduğunu söylemiştim bakmamışlardı o yüzden sordum size. Gönlünüzü ferah tutunPaterji testi yapılmıştı daha önce ama sivilcelenme az olduğu için tam teşhis konulmamıştı bir de yılda en az üç defa ağız içinde aft çıkıyordu gözlerim de her zaman ağrıyordu . Doktor şüphelenince genetik test yaptırdı pozitif çıktı maalesef
Allah razı olsun biraz telaş yaptım açıkçası gebelik de olmuyor çok istiyordum bir çocuğum olsun bir de bu çıkınca stresim iki katına çıktı ya . Allah sana da şifa versin inşallah çıkmazAnladım geçmiş olsun. Endişelenmeyin ilaçla kontrol altına alınan bir hastalık. Ben genetik test verdiğimde ailemde olduğunu söylemiştim bakmamışlardı o yüzden sordum size. Gönlünüzü ferah tutun
Merhaba testleri nerede yaptırdınızKızlar merhaba üç yıldır çocuğum olmuyor bütün doktorlar bana sebepsiz İnfertilite tanısı koydu aşılamaya kadar gelen tedavilerin hiç biri olumlu sonuçlanmadı. En son genetik test yaptırdım Behçet hastalığı pozitif çıktı ayrıca kan pıhtılaşmasına yatkınlığım varmış. Kan pıhtılaşması var diye çocuk olmaz mı . Önümüzdeki ay tüp bebeğe gidecektik eşimle . Benim gibi olan varsa deneyimlerini paylaşsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?