benim çok detaylı bi bilgim yok ama amcaoğlum yaklaşık 7-8 yıl önce behçet hastası olduğunu öğrendi ağzında sürekli aft benzeri yaralar çıkardı (bunun için kuşburnu çayı ve adaçayı içiyordu sürekli iyi geliyormuş,ikisini karıştırıyordu.)birde cinsel organını etrafında yaralar çıkıyordu sanırım hastalık vücudun nemli bölgelerinde daha fazla belli ediyormuş kendini ilaçlarını kullandığı sürece hastalık ilerlemeyecekti doktorların söylediği bu kullanmadığı zaman çok kötü oluyordu bacakları şişiyordu elleri şişiyordu..en son gözleri baya bir bozuldu ilaçlarını kullanmamış bi süre sıkılmış sanırım .şimdilik hatırladıklarım bu kadar geçmiş olsun..sevgiler
ben 20 yasında behcet hastasıyım hamılelık donemınde yas kucuklugunden ve zayıflıktan tırafık kazası gecırme nedenıyle hastaneye yattım bır haftda 60 kılo serum yedım 38 bendenle gırdım 48 bedeble cıktım ve hastanede yatarken surumları alırken kalcalarımda yaralar cıkmaya basladı umursamadım daha sonra ıyıce sıddetlendı artık kalcalaımın ustune oturamıyodum gene umursamadım ve aradan 3 yıl gectıkten sonra ayakalrım ferc oldu ayak damarlarım kopmustu ve ıcıne kan dolmustu ayaklarımın ıcı gozukuyodu bunun uzerıne hastaneye gıttım dahılıye bolumune bakıldım bana bıseyım olmadını dedı ama behcet ılacları yazmıstı ben ınanmadım ve cıldıye bolumune cıktım orada bakıldım behcet hastası olabılrısın dedı daha sonra 15 gun tahlıl yaptırdım ve behcet cıktı ben hıc duymamıstım takı basıma gelene kadar sımdı ıstanbulda bu ıs uzerıne kendını adamıs doktora bakılıyorum epey ılerleme oldu ama behcetın yanı sıra ıhmalkarlıgım yzuunden behcet butun organları bıtırmıstı 20 yasında seker hastasıyım sukur epey topalrma var 6 kıl verdım doktorun tedavısı uzerıne sımdı ıse buraktım malıyetı cok yuksek herkez ıyılesme sevkımı kırdı ozelıkle kayın pederım bu hastalıgın tedavısı yok neyle ugrasıyosun demesı benı bıtırdı uzuldugum zamanlar gozlerım gormuyo gozlerıme pus ınıyo napmamalazım ban yardımcı olursanız sevınırımsenağlamasenağlama
Son düzenleme: