- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 38
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #10.341
topiğimiz garip kaldı yaa :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğimiz garip kaldı yaa :))
topiğinizin sessiz kalmasının nedeni acaba bazı arkadaşların yalnızlıktan kurtulmuş olmaları olabilir mi
Tam bir yıl iki gün olmuş topiği açalı, hey gidi günler hey Acaba seneye neler konuşuyor olucaz? İnşallah değişir içerik.
lamişş senin için de sorun olmazsa ekleyelim face te konuşuyoruz topik ondan boşaldı sen naptın?
miskaaa sana da diyorum duy sesimi miskaa:))
ekleyelim canımcım kimi ekliyoruz :) ben tekliflere açığım :)
bu topiğin başlığı bana çok uydu:-D her şeye rağmen yalnız olmamın sebebi hayatımda yaşadığım olumsuzluklar.neyseki hepsini toparladım.böylede toparlamya devam edeceğim.ve istediğim her şeye sahip olacağım
İnşallah arkadaşım, nasıl başarıyorsun peki?[/QUOintikam ateşi sayesinde.bazı arkadaşalrımın yaşatığı acılar yüzünden hayatta biraz geciktim.bu durumlarda bende hırs yaptı.kendimi motive etme yollarını buldum.insanlarla neden olmuyor diye düşündüm.gelişim kitapalrı okudum.ve beni yargılamayacak olanlara direkt sordum.neden olmuyor,neden anlaşamadık ya da anlaşamıyoruz diye.cevap vermeyende olmadı.onların ilgiside bana moral oldu.böyle böyle sorunlarımdan kurturdum.şimdide biraz hantallık olduğunda kızdığım ve alındığım zamanları hatırlıyorum.bi gaza geliyorum.plan -program hazırlıyorum.belli bir düzen hazırlıyınca bana kolay geliyor işler.artı birde olumlamalar iyi geliyor bana.