- 7 Mayıs 2008
- 6.761
- 405
- 37
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #10.141
hayata senin durumuna da çok üzüldüm canım
bütün manyakları nasıl da buluyoruz yaa, garip doğrusu. bi de gururlu gibi anlatmış sana inanamadım yani utanç verici bişey.
anlattığına göre durumu iyi birisi neden bu işi seçti ki acaba, sormadın mı hiç
canım sordum babam para vermıyor mılletın 3 kuruş için agız kokusunu çekemem hıc tecrubesız oldugum ıcın bır ıc mimar ofisine girsem 800tl alıcam bıde uğras dıdın ama bu sekılde ayda 10.000tl alıyorum 10000tl alabileceğim başka iş bulursan onu yapıyım dedı dalga geçer gıbı.babası göya 300tl kredi kartı lımıtı verıyormuş o kadarmış yanı kolay para üniversiteden sonra adam kendı başının çaresıne baksın ıstemış olabılır dedı arkadaşımda ayakta kalmak ıcın sonucta hayatın zorluklarını görsün istemiş olabılır haklıda bence ama onun kişiliği rahata alışmış oldugundan dolayı oyle degıl ona eglencelı gelıyordur dedı.adama eğlenceli geliyormuş.ne bıcım eglence ıse anlamadım.adam türkiyenin iyi bir üniversitesinde okumuş iyi bir aile cocugu yanı nasıl ıs aklım almıyor ya gercekten. bana attı bır sekılde sonucta her türlü ortama gırdım cıktım yabancı üniversite öğrencileri vb. gibi kendını bana üstün göstermeye bu sekılde ilgimi çekmeye çalıştı bılmıyorum kı.ama çıkacak kokusu kesın sonuçta adam cumartesı günü ben onunla konuşmak istiuyorum çağrırmısın görüşiyim demiş bu konuştugum arkadaşıma,herkese x ile tanıştım süper bir hatun dıye anlatıyormuş 2 ortak arkadaşımıza da.bilmiyorum garip ya gerçekten.ama demekki bunları yaşamam gerekiyorkı yaşıyorum canım ben bunu düşünmeye başladım eskı erkek arkadaşımdan evde işinde gücünde dıye sorun yaşıyorduk gezmek eğlenmek istiyorum dıye Allahta al sana gör eğlenceyi dedi.