meslektaş arıyormuş rapuşum
şaka gibi ya sorma gamzek bende bır anormalıık var sanırım normal tip bulamamakta ustayım.
birde bızı tanıştıran cocuk ve bay jıgolanın tanıdıgı okuldakı ortak arkadaşlar hep adam gibi işinde gücünde karıyer sahibi,etliyi sütlüyü bilmeyen hanı derler ya adam akıllı tipler
zaten adamda diyor saat 12 den sonra farklı bır adam olurum.eğer aşık olursam sana götü başı dağıtırım arkadaşlarımda oyle oldugu ıcın bırde utanmadan soruyor görüşürmüyüz he dedim görüşürüz hatta ara ne zaman müsait olursan görüşelim salak ya.
az once bır arkadaşıma anlattım kaldı resmen nasıl ya tuhaf dalga geçiyorsun falan oldu anlattım dıyalogu evet sanırım o yanı onun lafları ama aklım almıyor dedi.
yanı gerçekten o kadar ilginçki özel okulda okudu ,altında arabası var.babası okula başlarken ortakoyde ev aldı sırf tek cocuk zorluk çekmesin diye mükemmel insanlar gerçekten cok ıyı durumu ama ama işte tuhaf ya.maddıyat için desem maddiyata gerek yok ki zaten ailesi iyi ama demekki insanın ruhuyla ilgili birşey.ama bendede bır anormallik var kı tüm anormalleri buluyorum.