günaydın kızlar :)
ayyy koştur koştur bu saa oldu yaa... numune bekliyorum; gelsin kontrol edicem sonra başka numunelerim de var iki gibi çıkarım...
sonra ispanyolca kursuna görüşmeye gideceğim :))
sonra da akadaşımla buluşucam ; yurtdışından tatile gelenle... geç saate kadar takılırız...
yarın da 11de güzellik salonuma girip uzunca bir süre kalacağım orda ; sonra yine arkadaşımla buluşuruz yarın dönüyor çünkü...
bu haftasonu güzel olacak yani... sizinkiler de güzel olur umarım
gamzenkcim ve suskun sultan ikinizi de aşağıda gördüm ve diyorum ki ; zaman kaybetmeden karşınızdaki insan tanıyıp size uygun olup olmadığına karar verin... yaa tamam ağırdan almak iyidir de belki dehiç uymayacaksınız neden bilmede kafa yoruyorsunuz ki ... önce bir görün sonra ağırdan alırsınız iserseniz de bana fenalık geliyor ağır şeylerde
öyle tek buluşmada da anlayamayabilirsiniz ;o yüzden birkaç kez görüşün... tabii ilk başta beğenmezseniz ikinciye ihtiyaç duymayabilirsiniz ama soru işaretleriniz varsa birkaç kez görüşün... ben böyle düşünüyorum ve kendim de bu şekilde davranıyorum :)
rapuşummm yaa; oyunun bu pazar demek... ağır abi de tiyatroya gidelim dedi sizin oyuna mı gelsek acaba
ben şimdiden alkışlayayım ; eminim çok güzel olacağına
jelim detaylar gelcek sana ama öğleden sonraaa
cekucum film 21.30da olunca eve gelişim baya geç olmuştu... ama şimdi anlatayım :)
ben işten çıktım ; organizatör arkadaş yüklememiz var diye sonradan katılacaktı ama katılmadı... yani 3lü buluşma olamadı...
ben servisimle çıkmıştım ; ağır abi de beni belli bir yerden alacaktı... biraz bekledim yağmur da vardı ; özür diledi hiç sevmem bekletmeyi filan dedi... ağır abi yaa hatunu öyle sokakta bekletmek pek ona göre değil sanırım
bu sefer giyimi daha iyiydi ; biraz daha spordu... deri ceket yerine kapşonlu mont giymiş; traş olmuş; parfüm de kokuyordu... bu sefer o süslenmiş ; ben pek özenmemiştim
filmden önce bir yerde birşeyler içtik ; biraz işinden ; biraz ailesinden bahsetti... ben genelde sessiz kaldım... öyle sus pus değildim tabii ama kendimi anlatmak yerine onu dinlemeyi tercih ettim... o sordukça cevapladım... sonra birşeyler atıştırdık; normalde akşam yemeği yemiyormuş ama eşlik edeyim dedi... sonra da film izledik ve beni eve bıraktı... konuşurken spora başlayacağından , ingilizcesini geiştirmek için arkadaşlarıyla ders alacağından da bahsetti... bir ara sigaradan konu açıldı ; sen kullanmıyorsun dimi diye sordu... ben de hiç sevmiyorum, alerjik astımım da olduğu için rahatsız da oluyorum dedim... o da ben de bırakmak istiyorum filan dedi... mesela benim için en önemli şeylerden biri sigara çünkü gerçekten rahatsız oluyorum... bu arada 78liymiş yani 35 yaşında değilmiş... amaaa bingo (!) üniversite okumamış... ben üniversiteye gitti diye anlamıştım ; zaten o an bir sessizlik oldu
bunu beni eve bırakırken öğrendim... bana uygun olmadığı aslında çok açık ; arayıp sormak gibi bir ihtiyaç da duymuyorum ama görüşelim derse bahane bulur muyum onu bilmiyorum... biraz garip bir durum ama galiba ön yargılı olmaktan çekiniyorum... bana da öyle davranılmasını istemediğimden olabilir belki... velhasıl sonuç ne derseniz bilmiyorum :44: