- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.061
gamzenk
hoş geldin..
bende buralardayım
nasıldı günün?
her zamanki gibiydi.
biraz ders çalıştım biraz gezdim fena değildi..
sen naptın? bugün buluşuodunuz dimi nasıl geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamzenk
hoş geldin..
bende buralardayım
nasıldı günün?
evet canım buluştuk görüştük.
Sohbet ettik. rahat ve hoş bir sohbet oldu. Arabayla aldı beni. Güzel bir yerde çay içtik. emin değilim bende negatif birşey bulamadım. Ayrılırken memnun oldum tanıştığıma deyince ben bir tuaf oldum sanki... görüşmek üzere ...dedi. bende görüşmek üzere dedim. Güler yüzle uğurladık birbirimizi. Ben msj attım teşekkr ettim . Benim için güzel bir gündü sohbetin çin teşekkür ederim dedim. benim için de güzel bir gündü teşşekür ederim dedi. Yorum senin Gamze ne anlamam gerekir.
Bizim sohbetimiz tamamen arkadaşçaydı birbirimizin aileleri hakkınd asorular sorduk. Hiç memnuyetsizlik olmadı ama belkide hissettirmek istemedi dedim. Bilemiyorum ki. Başak burcunun ne düşündüğünü kestirmek zor.
benim kararım net oluşmadı. onun kararı oluştumu çözemedim.
peki ben şimdi benim beklemem mi gerekir yoksa... aynı devam etmem mi gerekir. ne yapmam gerekir. hangisi uygun olur çözemedi. ben daha önceki tanıştığım görücü olanlarla asla msjlaşmadım.
şimdi biz kendi aramzıda buluştuk arada aracı yok. aracı çekildi :) sanki. kendi işleriyle meşgul. o sadece tanışın bu işler kısmet işi. İyi biridir. Ama seneler önce tanırdım dedi.
aklım olur mu olmaz mı diyor. ben düşünüyorum da karşı taraf olmaz derse diye bazen düşüncelere dalmak bile istemiyorum. Ben açık sözlü biride değilim. ondan şunu duymayı isterdim. Tekrar görüşmek isterim sende istersen demesini bekledim açıkça. o memnun oldum tanıştığımıza deyince ... ben biraz bozuldum .. ama oda iyi neyeten mi dedi.
kendi duygularım gerçek olmayabilir. çevremde etkilemiş olabilir.
ilgi hoşuma gitmiş devamını istemişde olabilirim. daha önce görüştüğüm kişiler hep bir şekilde itici gelmişdi. bu çocukda bir iticilik hissetmedim.
ama hoşlanmadım desem yalan olur. kendime itiraf etmem lazım sanırım.zor olsada :)
nasip Allah hayırlısını nasip etsin.
gamzenk sen degörüşecektin diye hatırlıyorum... ne oldu ne zaman görüşeceksin
ne güzel herkes bırlerını bulmaya başlamış bende ıstıyorum ya ne yalan soylıyım gerçi ayırcak vaktım yok ama hayatıma byenı bırısı gırsın bır heyecan olsun ıstıyorum artık.Herkes sevgılısıyle ben garıp kalıyorum.
doğru hatırladım ark. kötü şeyler söylemişdi. Aslımda sende onu deneyebilirsin onu kızdırmaya çalış belki ark. haksız çıkar. arkadaşlara bazen hiç güven olmaz. kendin test et. Ayırmak için bile söyleyebilir. insanları tanımadan bilemezsin.
ne güzel herkes bırlerını bulmaya başlamış bende ıstıyorum ya ne yalan soylıyım gerçi ayırcak vaktım yok ama hayatıma byenı bırısı gırsın bır heyecan olsun ıstıyorum artık.Herkes sevgılısıyle ben garıp kalıyorum.