- 2 Mart 2011
- 1.804
- 33
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
Numune derken napıcam tam anlayamadım? :69:[/QUOTE .!.:iste cik, gez, toz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numune derken napıcam tam anlayamadım? :69:[/QUOTE .!.:iste cik, gez, toz :))
konser harikaydı sonrasındada korodaki bayanlardan birinin oğlunun açtığı yeni bir mekana gittik ayy harikaydı sabaha kadar eğlendik benim yaşımdaki geçler de vardı cok eğlendim ertesi gün şu kurs işine baktım dans için adımı yazdırdım sınıf sayısı tamamlanırsa arıyacaklar o yüzden tenise yönlendim haftaya cumartesi gidicem gelin bi deneyin görün üye yapalım sizi kulube dediler bakalım başlıycam işte
bu arada mehmet günsür konusuda içten katılıyorum :81:
iste cik, gez, toz :))
canım hangi tenis kursuna yazıldın acaba? bende araştırıyorum ama bulamadım kafama yatan biyer
Ağır abidir kendileri ama benimle konuşurken tutuluyor yeni fark ettim. Bekliyorum işte.
canım yaşadığım şehrin bi spor kulubü var ona yazıldım bi çok kurs var içinde hocayla konuşup anlaşıyosun resmi olraka işlemimi yapmadılar henüz cumartesi gidicem bi denniycem tamamdır dersem yazılıcam sende öle yap vardır illaki spor tesisleriniz
ankaradsın diye okumuştum o yüzden sordum canım
yok canım ben ankarada değilim
sakınca yoktur sölememde sanıyorum trabzondayım
yanlış görmüşüm ozaman pardoonnn
sadece bekleyerek nasil dayaniyosun
ben olsam bin kere belli eder, cesaret verirdim :))
:93: aslımnda öle olmamak lazım galiba bende biraz öleyim
o yüzden sohbetimiz merabayı geçemedi
:86: ay okadar ii anlıyorum ki herşeyde girişken konuşkan hatta geveze olan ben tutuluyorum adamın karşısında adam ben alışverişverişten gayet ii anlarım bak bilirim bu işlleri diyo bende hım güzelmiş diyip önüme dönüyorum deseneki ölemi bidahaki alışverişşimde yardımlarınızı bekliyorum ozaman yokk sonrada sohbet başmaldan bitiyo malesef sayemde
Bence dikkatimizi karşımızdakinin ne diyeceğine verdiğimiz için oluyor. Ben şunu demenin bir yolunu bulmalıyım demek lazım. Bi de ben ne konuştuğumuzu unutuyorum konuşurken gayet rahat görünümü veren ben sonradan nasıl da kasıldığımı anlıyorum insan ne konuştuğunu unutur mu? 2 saat sonra geliyor en az aklıma ne dediği.
bilmiyorumki ben suratımdan direk anlıyomuş gibi hissediyorum açık veriyomuşum gibi geliyo ondan öle oluyorum ki kesin anlıyo :26: yani bakışlarından öle hissediyorum ondan kasılıyorum nolucak benim bu halim :78:
Kız sen olsan napardın ne derdin bi desene yaa... Ne dalga geçiyonn biraz yardım et arkedeşlerine. Apla.