- 24 Eylül 2009
- 2.535
- 68
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
Sağol ama benim için yani bizim için bir katologdan ziyade konuya getireceğin yorumlar değerli.
Bu konuyla ilgili getirilecek tüm yorumlar bence zaten getirilmiş olmakla birlikte, ben zaten getireceğim yorumu sayfalar öncesinden getirdim, son bi yorum daha getirip sonsuza kadar susayım öyleyse...
Mesela şu bana verdiğin cevap gibiyse genelde üslubun, biraz gereksiz ciddi geliyor olabilir insanlara...Yani benim alındığımı düşünme sakın, ama bunu gerçek hayatta geçen bir diyalog olarak düşün...
Bana böyle bir cevap veren insan için bırak birilerini kafamdan geçirip ortam hazırlayıp tanıştırmak için çabalamayı, tanıştıracagım insanı da ilk fırsatta tersler filan diye korkarım ve kimseyle birlikteliğine ön ayak olmak istemem. Çünkü o bi geyik cümlesiydi, ben cidden katalog da hazırlamam, karşıdakine insan pazarlar gibi, ya da onun buna ihtiyacı varmış gibi bi hava içine de girmem. Ama sırf geyiğine ettiğim bi laf için bile aba altından "ciddiyete davet" edildiğimde, inan ki o insandan soğurum ve yalnızlığıyla başbaşa bırakırım... Ha sadece arkadaşına birini ayarlamaya çalışan biri olarak düşünme bu yazdıklarımı, karşı cins olsaydım da böylesi bir gizli iğne üsluptan sonra çok da uğraşmazdım sanırım.
Umarım bu yorum getirilmesi atlanmış bir yorumdur da bi işe yarar.