- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
ben koydum gitti.
benim beğendiğim bana gelmiyor, madem beni beğenip benim beğenmediklerime açtım yolu ben de. gelişine artık.
Ciddi mi? Yapabilecek misin bunu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben koydum gitti.
benim beğendiğim bana gelmiyor, madem beni beğenip benim beğenmediklerime açtım yolu ben de. gelişine artık.
Ciddi mi? Yapabilecek misin bunu?
denemeye karar verdim. ama çok ağırdan alarak. yapamayacağımı görürsem vazgeçicem. bu şartla kabul ettim karşımdakinin ısrarını. bi de bunu deneyelim, çaba sarfetmeden bişeyler kazanılmıyor ne yazıkki.
belki aradığımız huzurdur aslında, kimbilir?
kadın ne kadar donanımlı olursa erkek milleti komplex yapıp ulaşılamazlar sınıfına koyuyo kadınları bence...evet genelde beğeniliyorum, potansiyel kariyerim de var (öğrenciyim ama belli bişeyler şimdiden ) ama 24 yaşıma kadar 1 erkek arkadaşım oldu 8 ay sürdü, ciddi ilişkim olmadı olamadı..Deneme-yanılma yöntemi de uymuyo bana..
nasip kısmet diyorum ama 3-4 ayda bir 1 arkadaşım daha evleniyo,nişanlanıyo yada uzun süreli ciddi ilişkileri var..insanın gözüne batıyo yahu sorun ne bi anlasam...
Çok şey istemiyorsun zhebani, çok şey istemiyoruz, sadece yapmamız gerenleri yerine getirmiyoruz belki de. Emek vermediğimi düşünüyorum ben bazen, yeterince tavizkar olmadığımı, kendini beğenmiş bir imaj çizdiğimi düşünüp kendimi suçluyorum. Özeleştiriler harekete geçirmeli insanı, harekete geçmeliyiz nerden başlasak?
hoşgeldin canımYareppim ait olduğum yeri buldum.
Ben bu topice aitken başka topiclerde dolaşıp durmuşum
bende gencim güzelim öğrenciyim
iyi yemek yaparım
gezmeyi yemeyi içmeyi eğlenmeyi bilirim
yerine göre ağırbaşlı yerine göre deli dolu olurum.
amma velakin hiç yarim olmadı.
bir kaç ilişki başlatma denemem olsada bir sonuca bağlanamadı.
bitemeyen değil,başlayamayan aşklarım var benim
hoşgeldim ama hoşgeldim
Yedi yıl hiç sevgilim olmadı. Doğuda çalışıyordum, beğenilen de biriydim tanışma teklifi çok almıştım ama tanışmak isteyenlerin bir kısmının ya tipini beğenmiyordum, görüştüğüm kişilerle de frekanslar tutmuyordu çünkü ben kusursuz dört dörtlük birini arıyordum. Nitekim çalıştığım beldede havalı, kendini beğenmiş ve kimseyi beğenmiyor diye dedikomu yaparlardı. Dört dörtlük birini buldun mu diye sorarsan tam tersi belkide Türkiye'de en problemli adamı bulup aşık oldum.
Erkekler gerçekten kadınlar kendilerinden üstün olunca bunu kabullenemiyorlar. Sen yarım adım öne geçsen bile onlar bunu 1000 km gibi düşünüyorlar. o yüzden atalarımız boşu boşuna dememişler davul bile dengi dengine diye hele de herşeyin insanın dış görünüü ve diploması olduğu zamanımızda. Erkekler hırs yapıp kendilerini geliştirmedikçe biz vasıflı hatunlar ne kadar güzel olursak olalım yalnız kalmaya devam edeceğiz.
işte ben bi söyleyebilsem içimdekileri
bilemiyorum...
biraz üzüldüm ben galiba
yeni bi ilişkiye başlayıp sonunun eskiler gibi olmasını istemiyorum
off diyorum,bu da bitecek
ve sonuç belli
yaa biri sarsın
öpsün
çekeyim kokusunu içime
mesela çok üşür ellerim,ısıtsa ya avuçlarında
bugün çok güzelsn desin mesela
sabAh uyanınca çapaklarımı temizlesin,aşkla öpsün ---tamam burası iğrençti---
bak mesela kardeşim şimdi çıktı
makyajını ben yaptım.kıskanmıyorum ama özendm,üzüldümparAmparça içim
bense pcdeyim
neden ya
Yareppim ait olduğum yeri buldum.
Ben bu topice aitken başka topiclerde dolaşıp durmuşum
bende gencim güzelim öğrenciyim
iyi yemek yaparım
gezmeyi yemeyi içmeyi eğlenmeyi bilirim
yerine göre ağırbaşlı yerine göre deli dolu olurum.
amma velakin hiç yarim olmadı.
bir kaç ilişki başlatma denemem olsada bir sonuca bağlanamadı.
bitemeyen değil,başlayamayan aşklarım var benim
hoşgeldim ama hoşgeldim