- 30 Mart 2011
- 405
- 957
- 35
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
teşekkür ederim hoşbulduk
neşeliyimdir ama öyle her ortamda değil.arkadaşlar arasında:76:
ya bilemiyorum neden sevgilim olmuyor olamıyor.Önceleri bahaneler uydurdum.
-çok mükemmeli arıyorum,
-çok soğuğum,
-erkekler beni kibirli mi buluyor aceba,
-hiç bir erkek beni üzmek istemiyor(pollyannayı kest!)
ama sonra anladım ben.Allah cazibe ve cilve dağıtırken ben kesin bir yerlerde tıkınıyordum
çekici değilim ben
Bir erkeğe dokunmak,bir erkekle aşk dolu konuşmak,bir erkeğe kızmak kırılmak nasıl duygular hiç bilmiyorum.etrafımda gördüğüm çiftlere imrenerek bakıyorum.dün vapurda bir kız sevgilisinin omzuna yaslandı.çocukta kızın saçlarını öpüp kokladı
ben hüzünlü bir şekilde onlara bakarken kızla göz göze geldik ne yapacağımı şaşırdım
benim kendime ait bir derdim yok mesela.annemin abimin babamın ablamın sıkıntıları var.arkadaslarımın dertleri var.onlara üzülüyorum.onlar mutlu olunca seviniyorum.
kendime ait ne hüznüm,ne heyecanım var.oysa biri olsa herşeyim o olur.çok mutlu ederim biliyorum.
ama olmuyor işte herkes bekle zamanı gelir diyor.ama gelmiyor işte o zaman.21 yaşında bir kız için ondan hoşlanan biri dahi olmaması o kadar onur kırıcı ki..
of dostlar öyle işte
deli dolu kız çizgimden kaydırdınız beni hee
noktası virgülüne aynı durumdayım arkadaşım.yaşımda aynı.rahibe hayatm da aynı.imrenek -kıskanarak(bu sende var mı bilmiyorum)- baktığım da aynı.şuan iyice cnm sıkıldı.facede hangi eski arkadaşımın profiline baksam yanında sevgilisi.ne yani çok mu çirkiniz biz ya.hayır böyle olduğnu da düşünmüyorum.sorun ne o zaman.ben de soğuğumdur bunu gizemli bulan bi allahın kulu da yokmu yavvv.belki belli etme özürlüyüm ben de öcü değilimmmm
Son düzenleyen: Moderatör: