E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelen18
burdada soylemeden edemeyecegim kupesi sahaneee!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daliah koyduğun resimler çok hoş ama bilerek mi kocaman boyutlarda yüklüyosun yoksa bulduğun hali mi böyle.büyük boyutlarda bende seviyorum daha iyi görebiliyosun ama bakarken çok büyük olduğu için dikkatim dağılıyor .-tatlicadiarzu- çıkan bıyıklar bile belli oluyordelikafadulden
vay anasını be...
angelina da yaşlanmış
vay anasını be...
angelina da yaşlanmış
cok coktu ya..cabukc oktu bırde..angelina 33 unde brad 45 ınde..aradaki yas farkı hıc belli degil... :1no2::1no2:
15 yaşındaki genç kız gibi olmasını bekleyemeyiz herhalde kermit, Yaşıtız len Anjelinaylan. hangimiz daha yaşlı duruyoz-tatlicadiarzu-
dalga mı geçiyon kuzu yanyana gelseniz şu haliyle bile angelina senin torunun gibi durur -tatlicadiarzu-
* angelinaya 1000 basarsin yievrumsengözlerimebaksanab
makyaj da budur ama kolları ne kıllıymıs yahu :S
sıfırdan photoshop olacak degil ya..makyajı yapılmıs rotuslarla guzellestirilmistir şakkıdı
bu makyaj değil photoshopgamyoncuiremsu
sıfırdan photoshop olacak degil ya..makyajı yapılmıs rotuslarla guzellestirilmistir şakkıdı
bak basit bi kaç ornekle photoplu makyajla photoshopsuz makyaj arasındaki farkı göstereyim sana sen karar ver neyin ne olduguna gamyoncuiremsu
resim 1 : makyaj full - photoshop yok
resim 2 : photoshop var
photoshopsuz
photoshoplu
photoshopsuz
photoshoplu
aynen katılıorum eva nın cazıbesi var.angelinada bir 5 sene once coluk cocuga karısmadan once daha guzeldi :)ya bu eva makyajsız falan sepetçi çocuklar gibi çirkin bi karalık var yüzünde , makyajlıda burnu falan ofsayt ama çok çekici ya , ne hikmettir bilmem
angelina nın ben ellerini ve ayaklarını hiçç beğenmiyorum. bide zayıfladı hepten çubuk kraker gibi oldu.balık etli daha güzeldi. ama kadının yüzünün kemik yapısı çok güzel ya.bi alım zerafet var kadında sositososito
ya şu son resimdeki nicola richie mi ne?? göz altları neymiş ne olmuş öle bide kaşlarının dipler ne kötü:1no2::1no2: zaten sevmem :roflol: