• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
polye.jpg

Gözleri çok güzel... :delphin:

hımm onu demek istedin sen anladım ben seni şimdi :kedi::kedi: ne bileyim bana iyi geldi ama demekki ben kendime daha beterini yapıyorum bu bile güzel geldi :roflol::roflol:

Okypetecim ben Angelinanın yuzune estetik yaptrıdıgını dusunuyorum,fotolar düne ait..alındakı kırısıklıklar yok,goz altında kaz ayakları yok..cildi oyle gergin ve puruzsuz ki

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım baktımda gülerken gözkenarında kırışıklıklar olurdu . acaip gergin yüzü .
bu fotoğraflarda. bir oynama var kesinlikle

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kesin botox diyorum bende

Rihannanın rujunu acayip severek kullanıyorum ama maalesef ben beyaz tenli oldugum icin bende bu kadar guzel durmuyor :(

evet kesin botox diyorum bende

Rihannanın rujunu acayip severek kullanıyorum ama maalesef ben beyaz tenli oldugum icin bende bu kadar guzel durmuyor :(

botox olabilir haklısın. ya donutcuğum bende beyazım o renklerde ben zombi gibi oluyorum.michael jacksonun ,thrillerında zombilerden farkın kalmıyor...))

beyaz tene ancak bronzlasınca yakısır okypetecim,olsun valla bizde de durdugu pembeler kırmızılar bu tenlerde guzel durmuyor :)))))))))))

Benim de Avril'ın makyajı hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $0_%2818%29.jpg
    $0_%2818%29.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 44
  • $123.jpg
    $123.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $avril_04.jpg
    $avril_04.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $38rw8.jpg