• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yoksa bu mu ?
YSL-Lipstick-Rouge-Volupte-shine-pur.jpg

Ayy ben bu kadını hiç beğenmiodum ama burda tam bir afet.Makyaj mükemmel, saç mükemmel. Artık beğeniyorum çok hoşmuş gerçekten. :asigim:

@Tryamour Cidden tesadüfün böylesi...
akannehir

Ben de önce benim koyduğum fotoyu gördün sonra yükledin sandım. Ben de bir kaç Thalia fotosu koyayım diye düşündün sanıodum.
Büyük tesadüf.kaydirigubbakcemile3

Ayy ben bu kadını hiç beğenmiodum ama burda tam bir afet.Makyaj mükemmel, saç mükemmel. Artık beğeniyorum çok hoşmuş gerçekten. :asigim:

Ben de önce benim koyduğum fotoyu gördün sonra yükledin sandım. Ben de bir kaç Thalia fotosu koyayım diye düşündün sanıodum.
Büyük tesadüf.kaydirigubbakcemile3

Cidden fazla büyük tesadüf...
akannehir
Thalia yı çok beğeniyorum ben çok hoş kadın ya...
:asigim:

ay kızlar kızmayın ama bu kadın cok arabesk gelıyor bana
nataliaymıs,thaliayaymıs bana hep su sabah kusagı pembe mor dizilerini cagrıstırıyor :)))))))

ay kızlar kızmayın ama bu kadın cok arabesk gelıyor bana
nataliaymıs,thaliayaymıs bana hep su sabah kusagı pembe mor dizilerini cagrıstırıyor :)))))))

Bana da düne kadar öyle geliyordu. Ama şimdiii..:asigim: baktım kii çok güzel bir kadınmış cidden.:asigim:

Bence becerebılıyorsundur :) hem beceremıyorsanda ne yapalım, yapmaya calısıyoruz ya o da yeter :)

donutcim cok guzel olmadi ama 2 resim ekledim albumeme msgimi gorunce bakiver cnm bi :) fikir olur umarim ama burda senin ekledigin lilalar daha cok hosuma gitti benm zemuszemuskaydirigubbakcemile2 :asigim:

evet canım lilayada bakıyor tonu,mutlaka karıstırmıslardır.

canım sımdı baktım,inan bana cok guzel bır iş cıkarmıssın.Tesekkur ederim canım,supersın opuyorumnanaktan

kesın MAC bu ruj :)))

olumunekankayizsmile ay donut cnm begenmene sevndm opuyorumnanaktan cok super deil tabii de en azindan sen rengi gormus oldun. cok kibarsin cnm benm sen supersin boshayallersmile

Back