Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
adriana karembeu..sevemedım bu kadını ben ya..ama kocasını severım :)))))

sanırım ben bu sarı röfleli boyalı saç, mavı gozlu kadın konseptinden sıkıldım

adriana karembeu..sevemedım bu kadını ben ya..ama kocasını severım :)))))

sanırım ben bu sarı röfleli boyalı saç, mavı gozlu kadın konseptinden sıkıldım

Ben çok beğeniyorum bu kadını ki sarışın tiplerden genellikle hiç hoşlanmam.Beyaz ten kahve saç favorimdir.
Kocasını sevmedim ben de.D

Aaa kendi saç rengi bu değil di mi. Hmm ondan bayıldım ben buna. Doğal sarışın hiç sevmem. Hiç çekici gelmiyor. :umursamaz:

Ben çok beğeniyorum bu kadını ki sarışın tiplerden genellikle hiç hoşlanmam.Beyaz ten kahve saç favorimdir.
Kocasını sevmedim ben de.D

Karadeniz ve Trakya sarısını bende sevmıorum,karadenizliler ve trakyalılar sakın alınmasınnnnnnnnnnnnn.Guzelı yok mu tabıkı varrrrrrrrrr,ama zevk işte :kedi:

cameron ve scarlett gercek sarısınlar keza efsane grace kelly de oyle..bence fıstık gibiler :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi zevk meselesi Cameron yakından çok çirkin Scarlett da hiç hoş değil bence. İşte zevk meselesi böyle bir şey.

Çok hoş bir bronz makyaj.

ay efsaneyı koyacagım ve efsane makyajını..sayesınde eyeliner hala moda,kırmızı ruj sayesınde kult oldu.ne kadınmıs ama..

benim günlük makyajımın aynısı sadece üst kirpiklerde maskara.ayrıca natalie imbruglia ya bayılıyorum çok güzel bir kadın..

Bence çok güzel bir kadın değil ama burada ruj süper olmuş. Ya da parlatıcı.

kişiden kişiye değişir tabiiki zevk bu.ben çok beğeniyorum yaşına göre çok şeker çok tatlı bir insan

PlunginBaby iyi ki hatırlattın Natalie'yi. Şarkılarını özlemişim. Bir nostalji yaptım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…