Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Niye sordun ki noldu, niye kafaya taktın ki bunu şimdi? :26::26:

Gözlerimin biraz küçük görünmesini istiyorum ondan sordum :26: Badem gibi şekili ama biraz büyük sanki ya da bana öyle geliyor :26:herşeyi kafama takmaya başladım ,ondan galiba kendimde kusur arayışım, kendimi beğenmemem ...

Son düzenleme:
Ben de geçen birkaç haftadır kendimi çirkin buluyordum, hiç güzel değilim diye düşünmeye başlamıştım ama geçti. Arada bir oluyor böyle anlamsız süreçler her insanda. :S

Beyaz göz kalemi kocaman yapıyor hele ki gözlerin zaten büyükse. Normal hali eminim çok güzeldir gözlerinin, daha önceden de sorun yapardın bir anormallik olsa. Dediğin gibi takıntı yapmışsın. Birkaç gün sonra kendine gelip güzelliğinin farkına varırsın yeniden.

Çok teşekkür ederim canım İnşallah geçici bir süreçtir .Söylediklerin biraz daha kendimi iyi hissetmemi sağladı .Demek zaman zaman her insan böyle düşünebiliyor .Sanırım yaşadıklarımızla ,ruh hallerimizle alakalı birşey.

Beyaz göz kalemini denemeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…