Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
renk hosuma gıttı dogrusu bende ıstıorum bıdeısıklıkte renk arıorum acıkcası canım

benm de hosuma gitti cnmcm sanirim uclarda on kisimlarda hafif bi golgeler bisiler de var ama isiktan da olabilir.
tatlim ben bu rengi light reddish brown a da benzettim.

ben bi arkadasim sacini boyuyordum bu renk 2 ton karistiiriodk ama tam hatirlamiorm suan renkleri biri 5N dieri 6R li biseydi. hatirlarsam yazarim sana ya da arkadastan sorarim hangi tonlari karistirmistik. hatta once kuafore boyatmisti sonra biz devam etmistik ayni tonu tutturduk kuafore gitmis tekrar adam sasirmis aynen tutturmussunuz die hihihi

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım ya ısık yada araya balyasj gıbı atmıslar ama bu renkte guzell hep rofle kullandım sarı deısıklık olsun ıstırorumm artıkk

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım ya ısık yada araya balyasj gıbı atmıslar ama bu renkte guzell hep rofle kullandım sarı deısıklık olsun ıstırorumm artıkk

guzel bir degisiklik olur cnmcm. aslinda bu rengi guzelligi hem cok hos bir renk hem de evde kolayca tutturulabilior saci da cok yipratmadan bir seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…