• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
13wallpaper.jpg

Bu ara yine çillerime gıcık olma modumdayım... Çilli kadın görmeye dayanamıyorummmm delikafadulden

Bence bazılarında oldukça sevimli ve çekici durabiliyor çiller.
Sana da yakışıyor olmalı tahminimce. boshayallersmile

Canım herkes bayılıyor. Yakıştırıyorlar. Ama benim bazen, dönem dönem damarım tutuyor delikafadulden Bazı hatunlarda ben de çok beğeniyorum fekatttt kendimde olunca ı ıh, olmasa daha iyi aklinialirimsmile

Canım herkes bayılıyor. Yakıştırıyorlar. Ama benim bazen, dönem dönem damarım tutuyor delikafadulden Bazı hatunlarda ben de çok beğeniyorum fekatttt kendimde olunca ı ıh, olmasa daha iyi aklinialirimsmile

Olmasa daha iyi diye düşünebilirsin ama büyük problem olmadığını biliyorsun. E herkes de yakıştırıyorsa daha ne... ;)))

Benim annemde de var çiller. Hem de epeyce yoğun. Ama güzelliğini etkilemiyor bence. Yeşil gözleriyle harika bir uyum sağlıyor hatta. :1:

Olmasa daha iyi diye düşünebilirsin ama büyük problem olmadığını biliyorsun. E herkes de yakıştırıyorsa daha ne... ;)))

Benim annemde de var çiller. Hem de epeyce yoğun. Ama güzelliğini etkilemiyor bence. Yeşil gözleriyle harika bir uyum sağlıyor hatta. :1:

Doğru canım haklısın. Böyle deyince benim de kafama yatıyor kaydirigubbakcemile3 Hatta bazen seviyorum da... sırnaşık şey

Bu arada, çillerin yeşil gözlerle ayrı bir uyum sağladığı gerçek, hoşluğunu tahmin edebiliyorum :))

Doğru canım haklısın. Böyle deyince benim de kafama yatıyor kaydirigubbakcemile3 Hatta bazen seviyorum da... sırnaşık şey

Bu arada, çillerin yeşil gözlerle ayrı bir uyum sağladığı gerçek, hoşluğunu tahmin edebiliyorum :))

ay ama ciller sirindir sev onnari bence :) benm de cikio yazin ama kisin ortasinda kaybolmaya basliorlar tek tuk var surekli kalan :( yazin da cok koruorm cildimi gunesten az cikior o yuzden keske hep kalsalar diorm uhuhuhu cok severim ben cilleri cok sanslisin bence tatlicim boshayallersmile

ay ama ciller sirindir sev onnari bence :) benm de cikio yazin ama kisin ortasinda kaybolmaya basliorlar tek tuk var surekli kalan :( yazin da cok koruorm cildimi gunesten az cikior o yuzden keske hep kalsalar diorm uhuhuhu cok severim ben cilleri cok sanslisin bence tatlicim boshayallersmile

Canım benim, yerim seni kaydirigubbakcemile3 Çok tatlısın sen yaaa, Daha önce de dedim, senin bütün yazılarından acayip bir pozitif enerji alıyorum ben, hep olumlu, ne güzel :)) opuyorumnanaktan

lens var akannehirakannehir ben mi yanlis goruorm bari fotosopla fln duzeltselermis cok belli :1shok: ya da bana mi oole gelior. alla alla ilginc cunku suratta baya fotosop var ama gozu yapmamislar CADIARZU

gozlerrrrrr akannehirakannehir

Canım benim, yerim seni kaydirigubbakcemile3 Çok tatlısın sen yaaa, Daha önce de dedim, senin bütün yazılarından acayip bir pozitif enerji alıyorum ben, hep olumlu, ne güzel :)) opuyorumnanaktan

ay cnm benm sensin asil tatli hihi cok tesekkur ederim hisler karsilikli Şeniz ay boole bi baygindim bugun havadan mi nedir bilmiorm yazdigini okuyunca keyfim yerine geldi pozitif pozitif oldum hihihihih cok saol bitanecik :içelim: guzel yorumun icin de cok tesekkur ederim olumunekankayizsmile

umarim bu foto eklenmemistir eklendiyse affedin beni baktim sonlara ama goremedim 2010 un basina ait bi foto o yuzden daha gerilerde eklenmistir ama paylasmak istedim:utangac: makyaja bayildim zati bu hatunun cildine de hayranim boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet lens. Pupil boşluğundan kendi kahverengi gözü görünüyor :)) Ve bence lensin rengi çok kötü...

Ama ikinci fotodaki kadının o yeşil gözlerine bayıldımmmmm... :asigim: Böyle capcanlı yeşil gözlere hasta oluyorummmm!!! delikafadulden

Evet lens. Pupil boşluğundan kendi kahverengi gözü görünüyor :)) Ve bence lensin rengi çok kötü...

Ama ikinci fotodaki kadının o yeşil gözlerine bayıldımmmmm... :asigim: Böyle capcanlı yeşil gözlere hasta oluyorummmm!!! delikafadulden

ay bence de kadinin kendi gozleri daha guzel gorunuor lensin renginden sempatiksalakcinni

ah o yesil gozler hayran kaldim ben de :asigim::asigim:

Bunda da lens var çok kötü olmuş. Lenssiz hali çok daha güzel yukardaki fotoda.

Hakikaten Donutımın dediği gibi, kızıl hatunlara mavi-gri renk göz de pek yakışıyor... Bir adet de böyle bir lens edinmeliyim hihoyyyt

Bunda da lens var çok kötü olmuş. Lenssiz hali çok daha güzel yukardaki fotoda.

aynen katiliorm cnmcm lenssiz daha guzel. sorun lenste bence lens cok damarli keskin pupilli. ille de lens diorlarsa guzel bi yesil lensle biraz da fotosopla cok guzel olabilirmis bilmiyorumkismile

Back