• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Rengine bakmak için aratırken senin dudaklar çıktı donutum :lepi:Bu rengin sendeki duruşu ayrı güzel

Body shopta 2 al 1 öde halen devam ediyor değil mi ?delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi buyrun bakalım kaydirigubbakcemile3

canım tesekkur ederım,bu kadar parlamıyor aslında,bence begeneceksın.Cok yakısacak Liv Liv dudaklarına :)

evet canım devam edıyor body shop kampanyası

02540.jpg

en yakın arkadaşımın düğünü olacak

siyah bi gece elbisesi diktireceğim sanırsam bu makyajı mı yapsam

yoksa çok alengirli gölgeli mölgeli bişey mi yapsam bilemedim.... elbise önden sade, arkadan sırt açık tül sarkan bişeyler düşünüyorum...

kızlar bu arada size bi konu hakkında dikkat çekmem lazım dur onu yeni mesajda yeşillerlen yazayım....

Ya gozlere ya dudaklara oynamalısın,ikisi birarada aşırı abatı olur.Dikkat cekmek istedigin nokta neresi ?
Gozlerin mi dudakların mı?

Kızlar kendi çektiğiniz fotoları yüklediğinizde; fotoların başka siteler tarafından kullanılmasını istemiyorsanız, cevaplama panelinde gelişmiş cevap butonuna tıklayıp sayfayı aşağı indirin, orada eklenti ekle butonu olacak o butona tıklayıp fotolarınızı yükleyin.

Bu şekilde fotolar burda küçük görünecek fakat üzerine tıklayınca büyüyecek. Sitemizin logosu üzerinde olacak.

Biliyorsunuz belki benim göz makyajı fotolarım İzmir de bi kuaför tarafından çalınmış, kendisi yapıyor gibi camına asmış boy boy a.s

Emek hırsızlığına :tomato: kaydirigubbakcemile :mymeka: alsanaalsanasmile

en yakın arkadaşımın düğünü olacak

siyah bi gece elbisesi diktireceğim sanırsam bu makyajı mı yapsam

yoksa çok alengirli gölgeli mölgeli bişey mi yapsam bilemedim.... elbise önden sade, arkadan sırt açık tül sarkan bişeyler düşünüyorum...

kızlar bu arada size bi konu hakkında dikkat çekmem lazım dur onu yeni mesajda yeşillerlen yazayım....

bence bu tarz bişeyler yap arzum süper yakışır

Ya gozlere ya dudaklara oynamalısın,ikisi birarada aşırı abatı olur.Dikkat cekmek istedigin nokta neresi ?
Gozlerin mi dudakların mı?

Ben o yuzden yarım dudak kouyorum,kimsenin işine yaramıyor :)))

ya su mesajlarımı bir mod arkadas sılebılır mı ?

tamamen dıkkat etmeden yazmısım

Back