• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1.jpg

hayrani oldugum hatunlardan biri iste natasha khan kaydirigubbakcemile4 harika bi sesi var favori bandlerimin arasinda bat for lashes hayranim hastayim bayiliorm hem sesine hem de tarzina akannehir cok da guzel bi kiz bayanssulusmile dudak rengi cok hosmus burada :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hayrani oldugum hatunlardan biri iste natasha khan kaydirigubbakcemile4 harika bi sesi var favori bandlerimin arasinda bat for lashes hayranim hastayim bayiliorm hem sesine hem de tarzina akannehir cok da guzel bi kiz bayanssulusmile dudak rengi cok hosmus burada :)

Bat for lashes ben de bayılırım. :lepi:
Uzun zamandır dinlemiyordum, hemen dinliim en iyisi.

Bat for lashes ben de bayılırım. :lepi:
Uzun zamandır dinlemiyordum, hemen dinliim en iyisi.

oleyy ben de cok severim. daniel dinle bi de benm icin o zmn :) ayni gunde 100 kere dinlemisligim vardir. ben de dinniyim bari hatta :lepi:. ya hem yetenekli hem de cok tatli guzel bi kiz.

Daniel'ı da çok severim. Ben de aynen üstüste bin kez dinlemişimdir o şarkıyı.
What's a girl to do'yu da çok severim.
Bu sesin bu kızdan çıkacağını tahmin edemezdim. :s
Daha önce bakmamıştım kıza. Kliplerini de izlemedim pek.
Şaşırdım kızı yakından görünce.
Dinliyorum şu an. :lepi:

okycim ya gene dokturmussun hangi birine bayilsam bilemedim akannehirakannehir
bu renk goze bayiliorm ve mor far ile ne kadan gozel olmus! okycim senin nc mellerde boole duruo hatta daha acik bile dimi akannehir

Son düzenleyen: Moderatör:
Daniel'ı da çok severim. Ben de aynen üstüste bin kez dinlemişimdir o şarkıyı.
What's a girl to do'yu da çok severim.
Bu sesin bu kızdan çıkacağını tahmin edemezdim. :s
Daha önce bakmamıştım kıza. Kliplerini de izlemedim pek.
Şaşırdım kızı yakından görünce.
Dinliyorum şu an. :lepi:

ya dimi sesi cok buyuleyici bence. ben daniel in videosunu da cok begeniorm. sarkinin sozleri de cok guzel. what's a girl to do aynen bayilirim. eheh sevndm benzer zevklerimiz olduguna :) paylastigin makyajlara da bayiliorm olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:lepi:

Burdaki makyajını çok beğendim. Ağlamış havası vermesi çok hoşuma gitti. boshayallersmile

bu hatunun boole cok ilginc makyajlari var hep gozlerine yanina bisiler yapio illa ki simli pullu ya da boole renklerle fln hihihi :)

Back