Doğuma Hazırlık BEĞENDİĞİNİZ KIZ BEBEK İSİMLERİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.096
Diğer erkek için olan konudan esinlenerek açmak istedim. Baya faydalı olmuş anne adaylarına.
Beğendiğiniz kız bebek isimlerini ve anlamlarını bu başlık altında toplayalım istedim anne adaylarına faydalı olur.
Kızınız varsa, olacaksa ya da olsaydı ne koyardınız?

Not: İsimler ve anlamları konusunda hassas biri olduğum için bu konuyu açtım. Hamile değilim :) isimlerle uğraşmayı seviyorum.

Bende bir iki mesaj sonra kendi beğendiklerimi yazacağım.

Son düzenleme:
Sare, Elif, Ipek, Melis, Selen, Ayça, Ezgi, Öykü, Ela, Maysa isimlerini seviyorum..
Ayse ve Serra isimlerini de anlamlarindan oturu begenirim..
Anlamini begenmedigim ama sevdigim bir kac isim daha var..
Sude, Lavin, Minel, Nisan, Mevsim..
Kizlarim; Ayse Sare / Elif Asya :KK66: :KK200:

Sare, Elif, Ipek, Melis, Selen, Ayça, Ezgi, Öykü, Ela, Maysa isimlerini seviyorum..
Ayse ve Serra isimlerini de anlamlarindan oturu begenirim..
Anlamini begenmedigim ama sevdigim bir kac isim daha var..
Sude, Lavin, Minel, Nisan, Mevsim..
Kizlarim; Ayse Sare / Elif Asya :KK66: :KK200:
İsimleriyle yaşasınlar bende Serra Yı beğeniyorum içlerinden

Ben de kızım olursa Vefa koymak istiyorum adını , kulağa da his geliyor anlamı da bildiğiniz uzere çok güzel

Screenshot_2017-08-23-08-19-02-913.jpeg
LongScreenshot_2017-08-23-08-19-29.png
LongScreenshot_2017-08-23-08-20-04.png
Screenshot_2017-08-23-08-20-51-411.jpeg
Screenshot_2017-08-23-08-21-00-696.jpeg
Buna bayildim

Bende yazayım begendigim kız isimlerini

İclal, Serra, Duru, Feyza, Güzide, Sinem, Berrin, Asude..

Bence anlami cok onemli degil, anlaminin kotu olmamasi onemli ya da baska bir dilde kotuyse anlami onu da istemem.
Kulaga hos gelen anlami olmayan isimler de var. İsim sizi diger insanlardan ayiran seyse eger, anlami cok da bir sey ifade etmiyor bence. Anlami durust insan olan bir isimdeki herkes durust mu mesela...

Venüs
Selen
İris
Lidya
Linda
Melinda
Miranda
Mira
Mila
Nira
Lina
Nora
Noa
Perla
Dora
Alis
Eliz
Beliz
Doğa
Peri
Alya
Arya

Bunlar bence tam kiz ismi Degisik isim bulmak icin deli gibi bakiniyorum. Cinsiyet belli olunca ailece sececegiz.
Ben eski isimleri kullanmayi tercih etmem.. Bir de baskasinda olan ismi de kullanmak istemem. Benim ailem de esimin ailesi de bu bakis acisinda. Bizim isimlerimiz de yeni. Anne babalarimiz da ozenle secmis kimsede olmasin diye. Tercih meselesi tabii ki...

Rabbim herkese bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

X