Aras,Yamaç,Ateş,Cesur,Inanç,GüçlüÖyle güzel kız isimleri var ki... Ve çok fazla. Gel gelelim erkek ismi yok. Hepsi aynı hepsi benzer. Bir tane güzel isim bulamadım. Bulduklarım da çeşitli nedenlerle olmadı. Örneğin Ömer cok güzel isim fakat eşimin vefat eden kardeşinin ismi gibi :/ Kızım olsa en çok Leyla koymak isterdim. Oğlum olacak inşallah fakat isim yok bulamıyorum
Teşekkür derim :)Aras,Yamaç,Ateş,Cesur,Inanç,Güçlü
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu benim sevdiğim erkek isimleri :Yağız Alp, Yaman, Denizhan, Ediz, Kerem Ardenmaşallah cnm saglıklı sıhatli olsun insallah... zor olur isım nekadar guzel olsada begenılsede insan evladına yakıştıramıyor
Egemen
Barış
Sarper
bunları begenıyorm sımdılık aklıma gelenler
Tuna, Aras, Toprak, Çağrı, Çınar, Uras, BarınKızlar 7 aylik hamileyim ve hala isim bulamadık. Ne zormus erkek bebek ismi.Siz olsaydınız ne isimler koyarsınız ?
ğ ve ç harfleri İngilizce karakter değildir, aksine Türkçedir.Herkesin zevki ayri . Bende 25 haftalik hamileyim secemedik daha. Uras basta hosuma gidiyordu. Zor geldi herkese eledim. Bide anlami ne sormalarini istemiyorum. Tek seferde anlasilsin. Unisex olmasin , ğ, ç gibi ingilizce karakter icermesin derken Aras , Poyraz ve Kerem arasinda kaldik. Ucunden biri olcak kismetse. Oglumun adina uyumlu olmasi gerekir. Çağan, Çağatayda hosuma gidiyor. Harflerden dolayi olmuyor.
Biz Allah izin verirse Muhammed Ayaz koyacağız canım. Benim sevdiğim diğer erkek isilleri Demir Yağız Arvas Talha Çınar Miraç