begendigim isimler
kerem emre emir ali görkem.benimde allah nasip ederse doguma bir bucuk ayim var.bu isimlerden birini dusunuyorum sizce nasil
Yavuz SelimKızlar 7 aylik hamileyim ve hala isim bulamadık. Ne zormus erkek bebek ismi.Siz olsaydınız ne isimler koyarsınız ?
Yalgın Serap demek. Yani benim vefat eden annemin adı. O nedenle bu ismi koymak istiyorum.Yalgın anlamı nedir?
Yalkın daha güzel fonetik olarak yalgına göre
Emre cok guzel. En sevdigim erkek isimlerinden biri..Benim de doğuma 15 gün var.Emre koymayı düşünüyorum ama önüne bir isim daha koymak istiyorum karar veremiyorum.yiğit emre yada batu emre olabilir bilemiyorum..Çok zormuş isim koymak. Sizce önüne ne koyabilirim söyleyebilir mi fikri olan çok az vaktim kaldı.
Bende F ve B ile başlayan isim arıyorum iki isim olcak eşim bu konuda kesin kararlı ilk oğlumuz fatih buğra
Aklınıza gelen isimleri yazın lütfen
Daha cinsiyeti belli değil ama şuan hem kız hem erkek düşünüyorum
Bence de guzel..Cesur geldi aklima guzel hoş geliyor kulaga etrafta fazla bulunmayan bir isim
Net isimler aslinda daha iyi gibi geliyor anlasilir ve anlami bilinirBence de guzel..
Yigit veya Mert koymayi dusunenlere en guzel alternatif bence.. birbirine yakin sayilir..
Mahir Deniz