Begendigim erkekler beni begenmeyince kendimde eksik aramaya basliyorum, bu durumu nasil asabilirim?

Ya hahahaha. Ben itici bi kadın olduğumu düşünmüyorum, bi arkadaşım bi erkegin seni sevmesi çok kolay demisti. Ama kadın gözü ile erkegin gözü aynı değil tabi ki. Ben mizaç olarak mutlu hayat enerjisi dolu bi kadınım, farklı hobiler denemeye açığım. Çevremde herkese nazik kibar davranırım. Fakat gün sonunda bazen kendimi yorgun hissetmeye başladım, çünkü çevremde enerjisi iyi olmayan insanlar da var ve benim enerjimi somuruyorlar gibime geldi. Bu yüzden biraz daha kendi ic dünyama dönme kararı aldım, enerjimi sadece çok yakın çevremde sevdiğim insanlarla paylaşacağım. Ve konuşkan bi kızım, hep sohbet açabilecek konu bulurum uzun diyaloglar yapabilirim, bu yüzden erkeklerle de iletisimim iyidir. Ama biraz daha kendimi çekeceğim isteyen gelir kendi konusur. Herkes iyi niyetli değil, verdiğim selamı bile "Bu kız bana yuruyor" diye algilayabilecek kafada çok insan var maalesef

Prenses erkekler de bu devrin hediyesi, anlamadım gitti. Kadınlar erilleşirken, erkekler de dişil enerji artıyor. Daha neler göreceğiz bakalım..

İnsansız hava sahası iyidir Az insan öz insan

Bence gerçekten kişiden kişiye değişiyor itici çekici bulmak. Mesela gerçekten o bahsettiğim arkadaşın yemeğe getirdiği kız istisnasız her erkek ve kadının güzel bulacağı bir kız. Kız eğitim kariyer konuşma olarak da mükemmeldi yani. Ama elektrik alamamis bir şekilde icerde bi yerde psikolojik puzzlelarin parçaları tutmamış. Ben seni aşırı çekici bulurum başka bir erkeğe ilkokul öğretmenini hatirlatirsin ısınamaz filan. Bir de bence siz belli ki iyi niyetli tatlı hoş enerjili bir tipsiniz. Erkekte de kadında da bu şekilde hoş kibar hoşgörülü ve kolay anlasilabilir insanlar ilk etapta çekicilik uyandirmayabiliyor. Hani kadınların efendi erkek yerine pic erkek tercihi diye bir geyik var ya. Bence o erkek için de kadın için de biraz doğru açıkçası. Tabi çok çocukça çok saçma bir şey. Ama hani insanlarımızda psikolojik olarak zoru sevme zora çekilme kaybetme korkusu hissettiğin kişiye daha çok tutulma gibi şeyler olabiliyor. Bir tahminim de bu açıkçası. Yani cok tatli cok iyi bi izleniminiz varsa belki de bu da sizin aleyhinize isliyor olabilir. Ama emin değilim. Bir de yani olduğunuz kişiyi degistirmemelisiniz tabi ki. Sizi olduğunuz gibi sevmeli insanlar. Yani özetle reddedilmeniz sizin eksik olduğunuz anlamına gelmez demeye çalışıyorum

O kadar haklısınız ki canım, beni olan olduğum gibi kabul etsin, kendi içime dönsem dışarıya daha soğuk olma kararı alsam bile ben özünde sevdiklerine karşı sıcacık bi insanım, bi erkegin benle samimiyeti arttıkça benim de ona samimiyetim sıcaklığım artacak, eğer beni sevecekse bu karakterimle sevmeli cunku bu yaştan sonra kendimi degistiremem bu kız bana çok nazik sevemedim diyen erkek de zaten benimle muhatap olmasın benim mizacimda kabalık yok napim hshshshs. Çok teşekkür ederim canım beni çok rahatlattınız siz de çok tatlısınız, ben de mantıken bende eksik olmadığının farkındayım ama maalesef bu düşünceler aklımdan geçtikçe durduramıyorum odagimi değiştirmeye calisiyorum

Ama bakın bu durum biraz farklı arkadaşınıza göre itici gelmeyebilirsiniz ama beğendiğiniz kişi için itici gelmiş olabilirsiniz birkaç kişiye itici gelmiş olmanız da gelecekteki tanışacak olduklarınız için de itici olacağınız anlamına gelmiyor.

E tabi ki her insanın ideal ilişkisi ideal kadini/erkeği başka oluyor hayirlisi artık. Zaten yorulduğumu hissediyorum kendi içime dönme kararı aldım bunu da begenmeyecek erkekler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…