- 26 Mayıs 2024
- 68
- 35
- 28
-
- Konu Sahibi teletabiler
Ya hahahaha. Ben itici bi kadın olduğumu düşünmüyorum, bi arkadaşım bi erkegin seni sevmesi çok kolay demisti. Ama kadın gözü ile erkegin gözü aynı değil tabi ki. Ben mizaç olarak mutlu hayat enerjisi dolu bi kadınım, farklı hobiler denemeye açığım. Çevremde herkese nazik kibar davranırım. Fakat gün sonunda bazen kendimi yorgun hissetmeye başladım, çünkü çevremde enerjisi iyi olmayan insanlar da var ve benim enerjimi somuruyorlar gibime geldi. Bu yüzden biraz daha kendi ic dünyama dönme kararı aldım, enerjimi sadece çok yakın çevremde sevdiğim insanlarla paylaşacağım. Ve konuşkan bi kızım, hep sohbet açabilecek konu bulurum uzun diyaloglar yapabilirim, bu yüzden erkeklerle de iletisimim iyidir. Ama biraz daha kendimi çekeceğim isteyen gelir kendi konusur. Herkes iyi niyetli değil, verdiğim selamı bile "Bu kız bana yuruyor" diye algilayabilecek kafada çok insan var maalesefMesela teletabiler hepsi aynı renk aynı yüz hepsi çok tatlı ama Lala bana çok daha tatlı geliyor diğerleri çok ilgimi çekmiyor Lalaaaa diyorummesela Tinkiminkinin Dipsinin erkek sesi görüntüsünü görmediğim hâlde arka planda sesi itici geliyor böyle şeyler yani anlatabildim mi bilmiyorum
Prenses erkekler de bu devrin hediyesi, anlamadım gitti. Kadınlar erilleşirken, erkekler de dişil enerji artıyor. Daha neler göreceğiz bakalım..Bence bi erkegin neyi tercih edeceğinden ziyade bi kadının kendi ayakları üzerinde durması bu devirde şart. Önce kadın kendi kendine yetecek bu bi zorunluluk. Ömür boyu bi erkegin cebine muhtaç kalmak bunun için kahrını çekmek zorunda kalmamak için yeri gelince boşanma kararı alabilmesi lazım kadının. Ama bi erkegin hayat arkadaşının çalışıyor olmasını istemesi başka, sırtından geçinmeyi planlaması başka. Günümüzde bazi erkekler cidden ben evde oturayım çocuk bakayım karım çalışsın diye hayaller kuruyo babasının prensesi dediğim bunlar hshshshs
İnsansız hava sahası iyidirYa hahahaha. Ben itici bi kadın olduğumu düşünmüyorum, bi arkadaşım bi erkegin seni sevmesi çok kolay demisti. Ama kadın gözü ile erkegin gözü aynı değil tabi ki. Ben mizaç olarak mutlu hayat enerjisi dolu bi kadınım, farklı hobiler denemeye açığım. Çevremde herkese nazik kibar davranırım. Fakat gün sonunda bazen kendimi yorgun hissetmeye başladım, çünkü çevremde enerjisi iyi olmayan insanlar da var ve benim enerjimi somuruyorlar gibime geldi. Bu yüzden biraz daha kendi ic dünyama dönme kararı aldım, enerjimi sadece çok yakın çevremde sevdiğim insanlarla paylaşacağım. Ve konuşkan bi kızım, hep sohbet açabilecek konu bulurum uzun diyaloglar yapabilirim, bu yüzden erkeklerle de iletisimim iyidir. Ama biraz daha kendimi çekeceğim isteyen gelir kendi konusur. Herkes iyi niyetli değil, verdiğim selamı bile "Bu kız bana yuruyor" diye algilayabilecek kafada çok insan var maalesef
Ya hahahaha. Ben itici bi kadın olduğumu düşünmüyorum, bi arkadaşım bi erkegin seni sevmesi çok kolay demisti. Ama kadın gözü ile erkegin gözü aynı değil tabi ki. Ben mizaç olarak mutlu hayat enerjisi dolu bi kadınım, farklı hobiler denemeye açığım. Çevremde herkese nazik kibar davranırım. Fakat gün sonunda bazen kendimi yorgun hissetmeye başladım, çünkü çevremde enerjisi iyi olmayan insanlar da var ve benim enerjimi somuruyorlar gibime geldi. Bu yüzden biraz daha kendi ic dünyama dönme kararı aldım, enerjimi sadece çok yakın çevremde sevdiğim insanlarla paylaşacağım. Ve konuşkan bi kızım, hep sohbet açabilecek konu bulurum uzun diyaloglar yapabilirim, bu yüzden erkeklerle de iletisimim iyidir. Ama biraz daha kendimi çekeceğim isteyen gelir kendi konusur. Herkes iyi niyetli değil, verdiğim selamı bile "Bu kız bana yuruyor" diye algilayabilecek kafada çok insan var maalesef
O kadar haklısınız ki canım, beni olan olduğum gibi kabul etsin, kendi içime dönsem dışarıya daha soğuk olma kararı alsam bile ben özünde sevdiklerine karşı sıcacık bi insanım, bi erkegin benle samimiyeti arttıkça benim de ona samimiyetim sıcaklığım artacak, eğer beni sevecekse bu karakterimle sevmeli cunku bu yaştan sonra kendimi degistirememBence gerçekten kişiden kişiye değişiyor itici çekici bulmak. Mesela gerçekten o bahsettiğim arkadaşın yemeğe getirdiği kız istisnasız her erkek ve kadının güzel bulacağı bir kız. Kız eğitim kariyer konuşma olarak da mükemmeldi yani. Ama elektrik alamamis bir şekilde icerde bi yerde psikolojik puzzlelarin parçaları tutmamış. Ben seni aşırı çekici bulurum başka bir erkeğe ilkokul öğretmenini hatirlatirsin ısınamaz filan. Bir de bence siz belli ki iyi niyetli tatlı hoş enerjili bir tipsiniz. Erkekte de kadında da bu şekilde hoş kibar hoşgörülü ve kolay anlasilabilir insanlar ilk etapta çekicilik uyandirmayabiliyor. Hani kadınların efendi erkek yerine pic erkek tercihi diye bir geyik var ya. Bence o erkek için de kadın için de biraz doğru açıkçası. Tabi çok çocukça çok saçma bir şey. Ama hani insanlarımızda psikolojik olarak zoru sevme zora çekilme kaybetme korkusu hissettiğin kişiye daha çok tutulma gibi şeyler olabiliyor. Bir tahminim de bu açıkçası. Yani cok tatli cok iyi bi izleniminiz varsa belki de bu da sizin aleyhinize isliyor olabilir. Ama emin değilim. Bir de yani olduğunuz kişiyi degistirmemelisiniz tabi ki. Sizi olduğunuz gibi sevmeli insanlar. Yani özetle reddedilmeniz sizin eksik olduğunuz anlamına gelmez demeye çalışıyorum
Yok, bunlar dümdüz para istiyor başka türlü dertleri yok
Benim param benimdir kocamın parası hepimizinHaha, ne yalan söyleyim bende fakir koca istemem.
Hem seven sayan hemde maddi durumu iyi olan adam isterim
Ama bakın bu durum biraz farklı arkadaşınıza göre itici gelmeyebilirsiniz ama beğendiğiniz kişi için itici gelmiş olabilirsiniz birkaç kişiye itici gelmiş olmanız da gelecekteki tanışacak olduklarınız için de itici olacağınız anlamına gelmiyor.Ya hahahaha. Ben itici bi kadın olduğumu düşünmüyorum, bi arkadaşım bi erkegin seni sevmesi çok kolay demisti. Ama kadın gözü ile erkegin gözü aynı değil tabi ki. Ben mizaç olarak mutlu hayat enerjisi dolu bi kadınım, farklı hobiler denemeye açığım. Çevremde herkese nazik kibar davranırım. Fakat gün sonunda bazen kendimi yorgun hissetmeye başladım, çünkü çevremde enerjisi iyi olmayan insanlar da var ve benim enerjimi somuruyorlar gibime geldi. Bu yüzden biraz daha kendi ic dünyama dönme kararı aldım, enerjimi sadece çok yakın çevremde sevdiğim insanlarla paylaşacağım. Ve konuşkan bi kızım, hep sohbet açabilecek konu bulurum uzun diyaloglar yapabilirim, bu yüzden erkeklerle de iletisimim iyidir. Ama biraz daha kendimi çekeceğim isteyen gelir kendi konusur. Herkes iyi niyetli değil, verdiğim selamı bile "Bu kız bana yuruyor" diye algilayabilecek kafada çok insan var maalesef
E tabi ki her insanın ideal ilişkisi ideal kadini/erkeği başka oluyor hayirlisi artık. Zaten yorulduğumu hissediyorum kendi içime dönme kararı aldım bunu da begenmeyecek erkekler vardırAma bakın bu durum biraz farklı arkadaşınıza göre itici gelmeyebilirsiniz ama beğendiğiniz kişi için itici gelmiş olabilirsiniz birkaç kişiye itici gelmiş olmanız da gelecekteki tanışacak olduklarınız için de itici olacağınız anlamına gelmiyor.