- 20 Mart 2018
- 1.041
- 1.466
-
- Konu Sahibi teletabiler
Belki de benim yaptığım yanlış budur. Bundan sonra ben de boyle yapacağım, bence erkek daha çok sevmeli begenmeli ilişki o zaman daha güzel yürüyor, beni beğenen seven kimse onu tanımaya çalışacağım sevebilir miyim diye bakacağım. Kendimi de uzmemis olurum. Çok teşekkür ederim
Masallah cok sevindim adına canim hep mutlu ol inşallah seni hep mutlu etsinSırtlan erkeklerden kesinlikle uzak durmak gerek. Bir erkek gönül almayı bilmiyorsa, kaybetmekten korkmuyorsa, sen aramadan aramıyorsa, hâlden anlamıyorsa hiç gerek yok ya yük olmasınlar. Ben buldum evleniyorum. Nişanlım ile %100 uyumlu değilim. O eti çok sever ben vejeteryanım. Kedileri pek sevmiyor neden bilmem. Bense aşığım. Yine de onu seviyorum. Çok acı çektim ve hayatımda olduğu için çok şanslıyım. Sevmek ve sevilmek harika birşeymiş. Acele etmeyin. %100 uyum yoktur ama standartlarınızı beklentilerinizi düşürmeyin. Kırmızı çizgileriniz olsun örneğin sigara içen biriyle asla yapamam. Öpemem bile midem ağzıma geliyor. Bu yüzden sigara kullanan kişilerin
tekliflerini hiç düşünmeden red ettim. Siz de başkası için kriterlerinizden vazgeçmeyin. İnsanlara kulaklarınızı tıkayın. Mantık evliliği sakın yapmayın. Karşınızdaki insan kalbinizin ritmini değiştirmiyorsa onun da vaktini almayın ümit vermeyin. Olmayanı oldurmaya çalışmayın. Herkesin bir yer nasibi var konu sahibi.
Ben sevginin emekle mutlu etmek için sarf edilen çabayla hissettirildigine inanıyorum. Yorumu yazan kişinin eşinden bağımsız olarak görüşümü yazmıştım zaten tanımıyorum da. Bi erkek mutlu olduğum şeyleri biliyor ve bunları yapmak için cabaliyorsa mesela, ben bu çabayı karşılıksız bırakmam ama bunu görmek de beni mutlu hissettirir, bunu görmediğim bi ilişkide duramam. Görücü usulü ile hiç işim olmaz bi insanı en yanlış tanıma şekli görücü usulü kesinlikleErkek daha çok sevmeli de .. neye göre sevgi ?
Size bu yorumu yazan kişinin kocası içgüveysi bir sırtlan. Düzenli bir çalışma hayatı ve geliri olmayan, çalışmayı sevmeyen, alkol problemleri olan, anneciğinizin ve rahmetli babanızın parasına göz diken , damızlık , vasıfsız bir adam sizi sevmesin. Önemli olan icraattır, lafla peynir gemisi yürümez. Her gönlünüzün ısındığı doğru kişi çıkmayabilir. Evlenirken 1 kez değil 986765 kez düşünün.
Hemen bağlanmayın. Önemli olan karakteri, bana ilgisi var , benimle ilgileniyor diye de fiziksel olarak beğenmediğiniz birini zaman sevebilmek için kendinizi zorlamayın. Olanda bir hayr olmayanda bin hayr. Kaderinize de küsmeyin herkesin kaderinde birileri var. Tüm erkekler prenses ana kuzusu değil. İlk intiba önemlidir. Bir erkeğe ilk görüşmede ısınamadıysanız uğraşmayın. Görücü usülünden uzak durun. Saçma sapan tipleri
getiriyorlar.
En buyuk etken bence baska konularda basarili olmak okul olsun is olsun bi becerin olmasi, sonra bilgili olmak (sanat, tarih, politika, yada herhangi birsey(, sosyal olmak (arkadasin olmasi seni seven insanlarin olmasi sana kendinin sevilmeyi hak ettigini pekistirir), bakimli guzel ve kendine yakisani giymek hem iltifat almani saglar hemde kendine guven getirir, ailenle aranin iyi olmasi (annenin babanin seni sevdigini saydigini bilmek o kadar guven veriyorki), yardim etmek (birilerine faydali olmak o kadar iyi geliyorki insana).Ben de yıllar geçtikçe daha kendime dönmeye başladım, nasıl daha mutlu olabilirim, nasıl daha güzel görürüm kendimi, cilt bakımı kıyafeti vs.. kendimi böyle eleştirdiğim için acaba kendimi yeterince sevmiyorum mu diye ozelestiri yapmaya başladım, bi erkegin hakkımda ne düşündüğü neden benim duygu durumumu etkiliyor mesela? Sen nasıl öğrendin kendini daha çok sevmeyi, bu döngüyü asmak için neler yaptın
Benim arkadaş çevrem çok kısıtlı ama beni sevdiklerinden yüzde yüz emin olduğum insanlar, açıkçası yeni arkadaş da edinmeyi pek istemiyordum ama biraz çevremi genişletmem kafamı dağıtmaya yardımcı olabilir.. Verdiğin tavsiyeleri uygulamaya çalışacağım ben de, artık sadece kendi iç dünyama dönmeye çalışıyorum eskiye kiyasla çok daha iyi konumdayim ama daha alacağım çok yol var, çok teşekkür ederimEn buyuk etken bence baska konularda basarili olmak okul olsun is olsun bi becerin olmasi, sonra bilgili olmak (sanat, tarih, politika, yada herhangi birsey(, sosyal olmak (arkadasin olmasi seni seven insanlarin olmasi sana kendinin sevilmeyi hak ettigini pekistirir), bakimli guzel ve kendine yakisani giymek hem iltifat almani saglar hemde kendine guven getirir, ailenle aranin iyi olmasi (annenin babanin seni sevdigini saydigini bilmek o kadar guven veriyorki), yardim etmek (birilerine faydali olmak o kadar iyi geliyorki insana).
Insallah her sey cok guzel olur bana cok iyi gelmisti bunlar insan once kendini sevmeli sevip sevilmek icinBenim arkadaş çevrem çok kısıtlı ama beni sevdiklerinden yüzde yüz emin olduğum insanlar, açıkçası yeni arkadaş da edinmeyi pek istemiyordum ama biraz çevremi genişletmem kafamı dağıtmaya yardımcı olabilir.. Verdiğin tavsiyeleri uygulamaya çalışacağım ben de, artık sadece kendi iç dünyama dönmeye çalışıyorum eskiye kiyasla çok daha iyi konumdayim ama daha alacağım çok yol var, çok teşekkür ederim
Size başkalarına hakaret etme hakkını kim veriyor? Haddini bil seviyesiz mahluk.Size bu yorumu yazan kişinin kocası içgüveysi bir sırtlan. Düzenli bir çalışma hayatı ve geliri olmayan, çalışmayı sevmeyen, alkol problemleri olan, anneciğinizin ve rahmetli babanızın parasına göz diken , damızlık , vasıfsız bir adam sizi sevmesin.
üyenin yaşadığı hayat kendisini ilgilendirir, sonuçta üzülen, kahrını çeken, belki de zarar gören kendisiBen sevginin emekle mutlu etmek için sarf edilen çabayla hissettirildigine inanıyorum. Yorumu yazan kişinin eşinden bağımsız olarak görüşümü yazmıştım zaten tanımıyorum da. Bi erkek mutlu olduğum şeyleri biliyor ve bunları yapmak için cabaliyorsa mesela, ben bu çabayı karşılıksız bırakmam ama bunu görmek de beni mutlu hissettirir, bunu görmediğim bi ilişkide duramam. Görücü usulü ile hiç işim olmaz bi insanı en yanlış tanıma şekli görücü usulü kesinlikle
aaa aynı profil biri var benim bildiğim de (genetikçiyim, ama biz çok eski mezunlarız) o üstüne hukuku çoktan bitirdiBiz direkt wp grubunda kızlarla o kişiye çok afedersiniz bk atiyoruz. En son bir çocuk arkadaşa yazmadı, cocuk Amerikada doktora yapmış, ödüller almış bir genetikci. Üstüne bir de hukuk okuyormuş. Hepimiz cocugun zeka konusunda sorunu olduğuna karar verip rahatladık bir grup orta segment üniversite mezunu olarak. Tavsiye ederim. Kimseye satasmadan etmeden afise etmeden psikolojik olarak çok rahatliyoruz.
Erkekler artık kariyerli ve maddi durumu iyi olan kadınları tercih ediyor (genel olarak)
Erkekler artık kariyerli ve maddi durumu iyi olan kadınları tercih ediyor (genel olarak)
Haklilarda. Onlarda rahata ermek istiyorlar.
Biz kadinlarda citayi biraz yükseltsek sorun kalmaz. Bazi elmas gibi kizlarimiz önüne ilk çıkan apache tipinde erkeğe göbek bağliyor.
Kariyer değilde, kendine ve hayatına değer veren, zamanini verimli kullanan bir eş istemelerini normal karşiliyorum.
İlgisi yok, hayat gerçekten çok zorlaştı. İnsanlar yüklerini paylaşacak birini bulmak istiyorlar, onun ötesinde kendi ayaklarının üzerinde duran insanlar bence daha etkileyicidir. Ev hanımlarımız tarafından da yanlış anlaşılmak istemem zira onların da aileye, çocuk yetiştirmeye verdiği emekler de tartışmaya açık değildir..Onlar etkileyici değildir gibi bir anlam çıkmasın zira genelleme yapıyorum. Bunun dışında hali vakti yerinde olan bir insan çalışmayan bir kadın da tercih edebilir buna da arz talep meselesi olarak bakıyorum, ancak konudan bağımsız olarak ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlarımızın kötü evliliklerden kurtulamadığını görmek de canımı sıkıyor, herkes şanslı değil çünkü.. Bunun haricinde sömürü için çalışan kadın isteyen sırtlan adamlar konuma dahil bile değil..Mide bulandırıcı gerçekten, adam gibi yürekten seven erkek kalmadı varsa hesap kitapİğrençlik had sahfada
Canim ben "duygularimdan emin değilim, ciddi ilişki istiyor vibe'ı aldim" gibi cümleleri bahane olarak görüyorum ya. Bi erkek emin değilim diyorsa sevmiyordur, hoşlanmiyordur bence. Onu kırmak istemem gibi bi cümle de bahane, gerçekten seven hoslanan erkek kaçmak yerine tam tersi kırmamak mutlu etmek için elinden geleni yapar çabalar. Her erkeğin kafasında ideal bi ilişki profili var. Bu profile uyan hangi kadın varsa ona cekiliyorlar onun peşinden koşup çabalıyorlar. Çevremde hep gördüğüm ornekler böyleydi. Biz de oturup bende ne eksik vardı diye sorgulamaktan kendimize haksızlık yapıyoruz işte.. Bazi erkekler cidden ciddi ilişki istemiyor hazır hissetmiyor olabilir. Ama onlar bile bi kadına kafayı taktiklarinda kısa sürede evlilik kararı alacak kadar kadının peşini bırakmıyorlar ben doğru bulmuyorum böyle bi ilişki de istemem. Ama böyle erkek sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Ya da kendi içlerinde evlenme kararı alıyorlar o an karşılarına ilk kim çıkarsa o kadınla evleniyorlar da olabilirler..Kankacim biz kadınlar reddedilmeyi aşırı kişisel algılıyoruz. Erkekler günde 8800 kere reddediliyor ama hiç uzerlerine alındıkları yok 8801. Kadına yürümeye devam ediyorlar.
Benim bir tahminim de bazen ciddi ilişki istemeyen erkeklerin bu kadın ciddi ilişki ister vibei alıp geri çevirmesi. Gecen genç bir erkek arkadaşım çok çok güzel bir kızı reddetti. Kız o kadar güzel ki yani instagramda influencermis desen inanırım hadi ya ünlü muymuş evet kesin ben tanımıyorum filan derim bebek gibi bir kız. Kızın işi gücü eğitimi muhteşem. Bir de tatlı bir kız ki yani böyle insanın yanaklarını ısırası geliyor öyle naif şeker. Arkadaş kızı bizimle yemeğe getirdi. Hepimiz bayıldık kıza. Sonra dedi yok olmadı. Neden dedim diyor ki hemen ciddi ilişki istiyor ben henuz hislerimden emin değilim kızın kalbini kırmak istemem. Dedim nerden biliyorsun diyor öyle hissettim. Yani böyle abuk sabuk nedenlerden de reddediliyor kadınlar sanırım.
Ben de basvurdugum bütün isyerleri beni reddedince aynı psikolojiye girdim. Ama sonunda istediğim gibi bir iş buldum. Beni reddeden bir mülakatta icerden bilgi aldım "çok zeki çalışkan bir arkadaş belli ama profili tam olarak uymuyor daha önce hiç xxx yapmamış" demişler. E doğru yani. Ben de sanmıştım ki beni gerizekali sandılar. Yanılmışım. Genelde reddedilmenin 203304 nedeni oluyor bunların hiçbiri bizim yetersiz olmamız olmuyor ve genelde de hayırlısı oluyor ablacım ondan hiç üzülme.
Adam hem sapık hem vizyonsuz. Baska kızların nasıl iyi oral yaptığını çıktığın kıza anlatmak nasıl bi akıl tutulması. Adamın okumaktan beyninin pekmezi hep akmış gitmiş. Bu adam bizim grupta üç gün konusulurdu ki genelde süre bir buçuk gün olur. Hiyaragasiaaa aynı profil biri var benim bildiğim de (genetikçiyim, ama biz çok eski mezunlarız) o üstüne hukuku çoktan bitirdi
neyse efendim bana uzakdoğulu manitalarının ne kadar güzel deep throat yaptığını anlatmıştı çıktığımızda...(bu arada ben de iyi oral yaparım ama bekle sana b.k yaparım, gerizekalı)
size diyorum bu dereceli arkadaşların bir kısmı cidden manyak, bir kısmı sosyopat derecede, asosyal geek. geriye 3-5 kişi kalıyor onlar da düzgün iyi aile çocuğu olarak, uzun ilişkisiyle erkenden evlendi zaten.
Genç kızlar kendi ayakları üzerinde duramayınca karşılarına çıkan ne idüğü belirsiz adamlara bel bağlıyorlar, seçicilikleri kısıtlanıyor, evlenip mutsuz olduklarında kapıyı çarpıp çıkamıyorlar..Haklilarda. Onlarda rahata ermek istiyorlar.
Biz kadinlarda citayi biraz yükseltsek sorun kalmaz. Bazi elmas gibi kizlarimiz önüne ilk çıkan apache tipinde erkeğe göbek bağliyor.
Kariyer değilde, kendine ve hayatına değer veren, zamanini verimli kullanan bir eş istemelerini normal karşiliyorum.
Bence bi erkegin neyi tercih edeceğinden ziyade bi kadının kendi ayakları üzerinde durması bu devirde şart. Önce kadın kendi kendine yetecek bu bi zorunluluk. Ömür boyu bi erkegin cebine muhtaç kalmak bunun için kahrını çekmek zorunda kalmamak için yeri gelince boşanma kararı alabilmesi lazım kadının. Ama bi erkegin hayat arkadaşının çalışıyor olmasını istemesi başka, sırtından geçinmeyi planlaması başka. Günümüzde bazi erkekler cidden ben evde oturayım çocuk bakayım karım çalışsın diye hayaller kuruyo babasının prensesi dediğim bunlar hshshshsİlgisi yok, hayat gerçekten çok zorlaştı. İnsanlar yüklerini paylaşacak birini bulmak istiyorlar, onun ötesinde kendi ayaklarının üzerinde duran insanlar bence daha etkileyicidir. Ev hanımlarımız tarafından da yanlış anlaşılmak istemem zira onların da aileye, çocuk yetiştirmeye verdiği emekler de tartışmaya açık değildir..Onlar etkileyici değildir gibi bir anlam çıkmasın zira genelleme yapıyorum. Bunun dışında hali vakti yerinde olan bir insan çalışmayan bir kadın da tercih edebilir buna da arz talep meselesi olarak bakıyorum, ancak konudan bağımsız olarak ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlarımızın kötü evliliklerden kurtulamadığını görmek de canımı sıkıyor, herkes şanslı değil çünkü.. Bunun haricinde sömürü için çalışan kadın isteyen sırtlan adamlar konuma dahil bile değil..