- 20 Mart 2018
- 1.039
- 1.466
- Konu Sahibi teletabiler
Belki de benim yaptığım yanlış budur. Bundan sonra ben de boyle yapacağım, bence erkek daha çok sevmeli begenmeli ilişki o zaman daha güzel yürüyor, beni beğenen seven kimse onu tanımaya çalışacağım sevebilir miyim diye bakacağım. Kendimi de uzmemis olurum. Çok teşekkür ederim
Erkek daha çok sevmeli de .. neye göre sevgi ?
Size bu yorumu yazan kişinin kocası içgüveysi bir sırtlan. Düzenli bir çalışma hayatı ve geliri olmayan, çalışmayı sevmeyen, alkol problemleri olan, anneciğinizin ve rahmetli babanızın parasına göz diken , damızlık , vasıfsız bir adam sizi sevmesin. Önemli olan icraattır, lafla peynir gemisi yürümez. Her gönlünüzün ısındığı doğru kişi çıkmayabilir. Evlenirken 1 kez değil 986765 kez düşünün.
Hemen bağlanmayın. Önemli olan karakteri, bana ilgisi var , benimle ilgileniyor diye de fiziksel olarak beğenmediğiniz birini zaman sevebilmek için kendinizi zorlamayın. Olanda bir hayr olmayanda bin hayr. Kaderinize de küsmeyin herkesin kaderinde birileri var. Tüm erkekler prenses ana kuzusu değil. İlk intiba önemlidir. Bir erkeğe ilk görüşmede ısınamadıysanız uğraşmayın. Görücü usülünden uzak durun. Saçma sapan tipleri
getiriyorlar.