"Beğen" butonu kullanımıyla igili

Gulguzeli33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.745
28
318
Eskişehir
Beğen butonu okuduğumuz mesajı beğendiğimizi,yazan arkadaşla aynı fikirde olduğumuzu belirtmek için var öyle değil mi?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Şu anda neredeyse hepimiz bu botunu beğenilerimizi belirtmekten öte birbirimizi dürtmek için kullanıyoruz. 'yorumunu okudum,cevap yazdım,bir bakıver' manasında..
Aslında gerçekten konu sahibini uyaran bir buton olsa beğen butonunu sadece beğeniler için kullanırdık.

Beğendiğimiz konular haricinde; ''bir bakıver yorum yaptım'' diye değilde, yazdığımıza cevap yazıp değerlendirdi diye kullanıyor çoğumuz ya da üzüldüğümüz konularda desteklemek adına basılıyor bu butona..

Gözlemlediğim durum bu benim. En çok kullananlardan biri olduğum için konuyu görünce yazmak istedim.

Dürtmek değil,fikrine katıldığımı belirtmek amaçlı kullanıyorum.Asıl amacı bence bu.

Yorumunu okudum cevap yazdım gibi bir anlam nasıl yüklendi bu butona? İlginç gerçekten. 2008 de yazdığım bir yorumu biri beğendiğinde ardını mı araştırmak lazım acaba beğenen yorum da yapmış mı diye? Valla hiç bu şekilde kullanılacağı aklıma gelmemişti.

yorumları beğenebilme hakkımızın olması çok iyi.. aynı şey avatarlar için de olsa güzel olurdu diye düşünüyorum.. arkadaşlarımızın avatarlarını beğenebilsek çok güzel olacak.. :) :)

her beğeniden sonra mesaj gelip mesaj kutusunun dolmasını hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…