Beddua

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.534
1.508
İş yerinde bi hemcinsim beni çok üzdü.
Evlenip ayrılmamdan tutun anne babamın ayrı olması, babamın evlenmesi vs (şuan rahmetli kendisi), eşimin ilk evliliği olması vsvs hepsi benimle geçmişimle ilgili konular. Nerden biliyor diye soracak olursanız hiçbirisini ben anlatmadım. Hiç samimi değilim kadınla. Sadece işle ilgili.Maalesef ki uzun seneler çalıştığım nakil geldiğim kurumdaki bi arkadaş sayesinde her şeyi o okurumda yaşadım evlenme boşanma gibi konuları.

Velhasıl bir haftadır kendimi toparlamaya çalışıyorum onunla hiç muhattap olmadım. Sevdiğim bir iki arkadaş konuyu bildiğimi çok üzüldüğümü anlatmışlar sözde gelip özür dileyecekmiş. Dilemediği gibi sosyal medyadan O ENGELLEMİŞ benim silip engellemem gerekirken ki gerçekten hiç ona sıra gelme aklıma da gelmedi.

Konuma gelecek olursam bu kadının yaptığı her aklıma geldiğinde dilime dökmesem de içimden “ yaşadığını yaşatmadan ölme, rabbim benim hissettiğim her şeyi sana da yaşatsın” gibi sözler geçiyor çünkü cidden çok canım yandı engel olamıyorum. Bu iç sesimi susturmanın yolu var mıdır.

Yarından itibarenki süreçte ne yapmam lazım. Duygu durumumu nasıl kontrol edeceğim herkes yorgun üzgün gözüküyorsun deyip duruyor.🥺🥺

içinizden geçenler psikolojide bir deşarj olma yöntemi aslında. her sıkıntı bir şekilde gelip geçiyor. içinizden öyle demek geliyorsa deyin. merak etmeyin siz dediniz diye ona bir şey olmaz. olacaksa olur zaten. gelecek yıl bunları hissetmiyor olacağım deyip yolunuza devam edin.

bunu içinizden geçirmenizin bir zararı yokki insan rahatlıyor. İllaki bunu aşmak istiyorsanız psikolojik destek alabilirsiniz

babanızın boşanmış evlenmiş olması sizinle ilgili bir durum değil. sizin evlenip boşanıyor tekrar evlenmenin anormal bir durum değil. eşinizin ilk evliliği olması da anormal değil. Kadın kötülükten besleniyor demek ki bunları dedikodu malzemesi yapmış ki siz tuz kızartıcı bieseyler olmuş gibi üzülmüşsünüz. yorgun ve üzgün gorunmeniz bundan sizin enerjinizi çalmış durumda. bunun farkında olun ve enerji çok değerli onu kimse için aşağı çekmeyin. oylesine çok bilmiş kişisel gelişim uzmani gibi yazdım belki ama bana göre bu doğru. çok değerli enerjimi kimsenin sömürmesine izin veremem. size de çok tavsiye ederim.

Evlenip ayrılmamdan tutun anne babamın ayrı olması, babamın evlenmesi vs (şuan rahmetli kendisi), eşimin ilk evliliği olması vsvs hepsi benimle geçmişimle ilgili konular. Nerden biliyor diye soracak olursanız hiçbirisini ben anlatmadım. Hiç samimi değilim kadınla. Sadece işle ilgili.Maalesef ki uzun seneler çalıştığım nakil geldiğim kurumdaki bi arkadaş sayesinde her şeyi o okurumda yaşadım evlenme boşanma gibi konuları.

Velhasıl bir haftadır kendimi toparlamaya çalışıyorum onunla hiç muhattap olmadım. Sevdiğim bir iki arkadaş konuyu bildiğimi çok üzüldüğümü anlatmışlar sözde gelip özür dileyecekmiş. Dilemediği gibi sosyal medyadan O ENGELLEMİŞ benim silip engellemem gerekirken ki gerçekten hiç ona sıra gelme aklıma da gelmedi.

Konuma gelecek olursam bu kadının yaptığı her aklıma geldiğinde dilime dökmesem de içimden “ yaşadığını yaşatmadan ölme, rabbim benim hissettiğim her şeyi sana da yaşatsın” gibi sözler geçiyor çünkü cidden çok canım yandı engel olamıyorum. Bu iç sesimi susturmanın yolu var mıdır.

Yarından itibarenki süreçte ne yapmam lazım. Duygu durumumu nasıl kontrol edeceğim herkes yorgun üzgün gözüküyorsun deyip duruyor.🥺🥺
Dengesiz insanları hiç takmayın diyeceğim ama bu sizin elinizde değil. Zamanla öğrenilen birşey. Sizi bu kadar konuşan kınayan biri söylediklerini mutlaka yaşar bence. Allah'a bırakın. O kim ki konuşsun dursun kendi kendine. Ahlaksız namussuzlar bas bas bağırıyor heryerde. Tertemiz evlenip boşanmakta ne varmış. İsteyen on kere evlensin ayrılsın.millet dost hayatı yaşıyor ordan oraya. Boşverin ya valla çok gereksiz biri. Üzülecek birşey var gibi davranmayın sakın. Asıl ciddiye alıp modunuzu düşürünce kendini değerli sanacak. İnsanların hiç hayatlari yok demek ki beni konuşuyorlar diyin

"Amin" desem yeter mi düşüncemi anlatmaya. Haketmiş bedduayı. Üzme kendini, kimsenin hayatı beyaz çarşaf değil. Duyulduysa duyuldu. Bunlar ayıp değil ama onun yaptığı bildiğin ahlaksızlık. Ne mal olduğu belli, allah da ona göre cezasını verecektir. Üzülme boşuna. Bunların duyulması seni küçük yapmaz, aksine güçlü yapar, neler yaşayıp dimdik kalmışsın, helâl olsun sana 👏👏👏👏👏👏

Kamu davası olmuş olay iki cihanda aynen anlattığıniz gibiyse o arkadaşla hiç samimiyetiniz yoksa ve bu şekilde konuşuyorsa itibar kaybı diyerek şahit bularak dava açın.Bunu denerdim Galiba isyeriniz baya boş vakti olan bir yer galiba bu kadar lafı ne ara yapmış. Yoneticllere bildirirdim Niye bu kadar düşman size kafada bir sorunu olabilirmi? Galiba tenhada gorusurdum ben kendisiyle yani bu dünyada da konuşarak 😂hallederdim onu ben yani ben bırakmam galiba ya konuşurduk tabi tabi kesin ben onunla çok güzel bir şekilde böyle konusurdum anlardı yani birdahada konusmazdi .Yada konuşamazdi belki bilemem Ben içime falan atmam nesine uzulecegim boş boğaz terbiyesizin onun anlattıklarına göre yargilayanlarda aynen onun gibi

Sizi bu kadar üzen, yoran arkanızdan yapan dedikodular mi? Mevzusu edilen konular eksiklik hissedilecek şeyler değil. Arkanızdan konuşulduysa bu kişiye gerekli şeyler söylemeniz yeterli. Devam ederse idarecileri konuşabilirsiniz belki.
Sanki eksik, mağdur durumdaymışsınız gibi bir konumda olmanızı anlamlandıramadım. Arkadaşlarınız çok üzgün olduğunuzu söylemiş, ne gerek var, çok sinirli dense hakkınızda daha yerinde olurdu.

Bu yaşadıklarının hiçbiri "ayıp" değil ki ? Niye bu kadar içleniyorsun. Hayat bu, hepimiz düşüyoruz, sonra kalkıp devam ediyoruz. Kötülere rastlıyoruz, iyilere rastlıyoruz hepsi geçiyor.
Yaşadığın her şey senin ve sana ait. Seni bugünkü sen yaptı. Onun zehirli diliyle yaşadıklarını seslendirmiş olması bir şeyi değiştirmez.

Bu arkadaşınız gibi bir iş arkadaşım vardı. Kimin hassas olduğu bir noktası varsa ve eğer o da bunu öğrendiyse her fırsatta o hassasiyet konusuyla ,ilgili kişiyi incitiyordu.
Ben şöyle bir çözüm bulmuştum, ne kadar kırılsam üzülsem de asla ona belli etmiyordum, umursamıyordum . Enerjimi yüksek tutup , güzel bir organizasyon yapıyordum ( konser , tiyatro, yemek falan) ve bu kişinin haberdar olmasını sağlıyordum. O zaman daha çok sinir oluyordu ama bir şey yapamıyordu.
İsterseniz siz de böyle bir deneyin.

Beddua etmem genelde ama amin diyesim geldi gerçekten. İnsanız herkesin başına neler geliyo. Bunları böyle ucuz dedikodu konusu yapması zaten kalitesini ortaya çıkarmış. Öğretmenler odasında arkadaşınızla konuşurken x hocam iyi dinleyin de yarın herkese anlatırsınız size de malzeme çıkmış olur deyin kalsın g.t gibi.

Sizi bu kadar üzen, yoran arkanızdan yapan dedikodular mi? Mevzusu edilen konular eksiklik hissedilecek şeyler değil. Arkanızdan konuşulduysa bu kişiye gerekli şeyler söylemeniz yeterli. Devam ederse idarecileri konuşabilirsiniz belki.
Sanki eksik, mağdur durumdaymışsınız gibi bir konumda olmanızı anlamlandıramadım. Arkadaşlarınız çok üzgün olduğunuzu söylemiş, ne gerek var, çok sinirli dense hakkınızda daha yerinde olurdu.

İnsanlarım hassasiyetleri farklı olabiliyor

babanızın boşanmış evlenmiş olması sizinle ilgili bir durum değil. sizin evlenip boşanıyor tekrar evlenmenin anormal bir durum değil. eşinizin ilk evliliği olması da anormal değil. Kadın kötülükten besleniyor demek ki bunları dedikodu malzemesi yapmış ki siz tuz kızartıcı bieseyler olmuş gibi üzülmüşsünüz. yorgun ve üzgün gorunmeniz bundan sizin enerjinizi çalmış durumda. bunun farkında olun ve enerji çok değerli onu kimse için aşağı çekmeyin. oylesine çok bilmiş kişisel gelişim uzmani gibi yazdım belki ama bana göre bu doğru. çok değerli enerjimi kimsenin sömürmesine izin veremem. size de çok tavsiye ederim.

Biri bana bu olayı anlatsa bende bu şekilde teselli verirdim ama kendi başına gelince öyle olmuyormuş maalesef

Kadınla kavga mı ettiniz ? Kadın durduk yere karşınıza geçip, bunları mı söyledi ?

Afedersiniz Hayalen ağzını burnunu yer değiştirdiğinizi düşünün bedduadan iyidir gerçekte yapmayın bana uyup tabiki siz 🙄 çok iyi gelir lütfen üzülmeyin tam tersi o karaktersiz suratına suratına kahkahalar atın attığı ok hedefi bulmasın .Amaç zaten sizi bu ruh haline getirmek.Vermeyin istediğini . Genede bir şekilde olay biraz soğusun sizden bilinmeyecek duruma gelince vardır bir yolu güzellikle halledilecek .Umarım şu an gülümsüyorsûnüzdur o toksik ligi biraz olsun gittiyse kafanızdan ne mutlu .Bir an önce modu yükseltin bunu yapın .

X