- 22 Haziran 2014
- 129
- 26
- 38
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
KONYADAYIM BEN. OTOBÜSLE MUAVİNE SİGARA PARASIKARŞILIĞINDA VEREBİLİRİM:)canım bana anakucağı lazım şehir olarak neredesin haberleselim
İKİSİDE 3-6 AYA OLUR.pembe uyku tulum ve yesil tulum kaç aylık için
benim kızım 6 aylık biraz uzun 6-9 aylık ürünleri giydiriyorum ama gercekten cok uyguna veriyorsunuz almak isteyen arkadaslar kaçırmasın derimİKİSİDE 3-6 AYA OLUR.
canım bu ana kucagı sanki oto koltuğu gibi demi yandan resmi varsa bi görim sana zahmet olmazsa ben alırım
bekliyor olacağım hem siz konyanın neresindensiniz merkeze yakınsanız bir arkadaşım yakında gelecek sizden elden teslim alabilir
birkaç resim daha ekledim. böyle bişiy. tam kız bebek işibekliyor olacağım hem siz konyanın neresindensiniz merkeze yakınsanız bir arkadaşım yakında gelecek sizden elden teslim alabilir
Eki Görüntüle 1232703 Eki Görüntüle 1232704 bu ikisini 10a verirsen alayım malum kargoda ödücem :)
15 tl olur. o disneyin orjinal ürünü. vaktinde çok paraya alındı. etek de hediyem olsun. eksta hediye de koyarım
anladım canım. kapıda ödemem yok. onun için fatura filan istiyorlar. o uzun iş. zaten banka havalesi olabilir. o da eft dersen 3 tl tutar. sen ürünlerime yine zaman zaman bak. toplu alımların olursa kargonu karşılarımptt 5 tl de yatırma ücreti alıyo bide kargo ödücem ya cnaım ondan dedim en az 25 olcak yani o zman evet ürünlerin ucuz ama işte toplanınca pahalıya patlıyo malesef bu ptt bozdu işi eskiden güzeldi kapıda ödemen varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?