• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El BEDAVADAN ECCÜK PAHALI. KIZ BEBİŞLERE

canım bu ana kucagı sanki oto koltuğu gibi demi yandan resmi varsa bi görim sana zahmet olmazsa ben alırım

OTO KOLTUĞU OLARAK ÇOK BÜYÜYÜNCE KULLANAMAZ. AMA BEN İLK ZAMANLAR SAĞLIK OCAĞINA FİLAN GİDERKEN İÇİNE KOYUP KOLTUK GİBİ GÖTÜRÜYORDUM. ÜSTÜNDEKİ SÜSLEMELERİNE 15 TL PARA VERMİŞTİM KIZ KOKOŞ OLSUN DİYE. AMA EVDE KALABALIK OLUYOR O YÜZDEN UYGUNA VERİYORUM. BİRİLERİNİN İŞİ GÖRÜLSÜN DİYE. FOTOSUNU ÇEKİP ATACAĞIM SANA BİRKAÇ SAATE.

bekliyor olacağım hem siz konyanın neresindensiniz merkeze yakınsanız bir arkadaşım yakında gelecek sizden elden teslim alabilir
birkaç resim daha ekledim. böyle bişiy. tam kız bebek işi

Eklentiler

• DSCF0967.JPG
    DSCF0967.JPG
    1,3 MB · Görüntüleme: 147
  • DSCF0973.JPG
    DSCF0973.JPG
    1,6 MB · Görüntüleme: 159
eşofman takım 6-9 aya uygun.tertemiz. iade garantili

Eklentiler

• bu.JPG
    bu.JPG
    542,1 KB · Görüntüleme: 168
UYKU 9 AY.jpg 6-9 ETEK.jpg bu ikisini 10a verirsen alayım malum kargoda ödücem :)

15 tl olur. o disneyin orjinal ürünü. vaktinde çok paraya alındı. etek de hediyem olsun. eksta hediye de koyarım

ptt 5 tl de yatırma ücreti alıyo bide kargo ödücem ya cnaım ondan dedim en az 25 olcak yani o zman evet ürünlerin ucuz ama işte toplanınca pahalıya patlıyo malesef bu ptt bozdu işi eskiden güzeldi kapıda ödemen varmı peki

ptt 5 tl de yatırma ücreti alıyo bide kargo ödücem ya cnaım ondan dedim en az 25 olcak yani o zman evet ürünlerin ucuz ama işte toplanınca pahalıya patlıyo malesef bu ptt bozdu işi eskiden güzeldi kapıda ödemen varmı peki
anladım canım. kapıda ödemem yok. onun için fatura filan istiyorlar. o uzun iş. zaten banka havalesi olabilir. o da eft dersen 3 tl tutar. sen ürünlerime yine zaman zaman bak. toplu alımların olursa kargonu karşılarım

Back