• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Şeker Piliç, Anneler Günü için fotoğraf yarışması düzenlemiş. "İşte En Mutlu Olduğum An" konulu fotoğraf yarışmasında annelerimizin bu anlamlı gününe hediye, mutlu anlarını fotoğraflayın ve gönderin. Katılım için son gün 6 Mayıs 2011.

Ödüller
1. Canon EOS 450D Dijital SLR Fotoğraf Makinesi
2. Samsung ST550 Dijital Fotoğraf Makinesi
3. Goldmaster Ster PF105 Beyaz Dijital Fotoğraf Çerçevesi

Yarışma ile ilgili diğer ayrıntılar ve katılım koşulları aşağıdaki linkte...

Burada: Anneler Gn | eker Pili Resmi Web Sitesi

face sayfasında oriflame ankara yakında yarışma yapıcakmış kızlar.500 kişi olunca başlıycakmış..şimdi 99 dalar..

Ayy nerede ne var kafam karıştı.... :18:

Bir de arkadaşlar yarışma için malum yerde beğeniyorum.yarışmaların çıkması falan gerekmiyor mu benim duvarımda?neden çıkmıyor?tek tek aramak zorunda kalıyorum,o da aklıma gelenleri.....

kazandığım hamile badisi bugün geldi pek güzelmiş hem kumaş hem renk olarak :49::49::49::49:
güle güle iyi günlerde giyin canım :71:
face sayfasında oriflame ankara yakında yarışma yapıcakmış kızlar.500 kişi olunca başlıycakmış..şimdi 99 dalar..

canım F... kampanyalarını bu sayfada paylaşmak veya linkini vermek yasak. :34:

Editör tarafından uyarı yapıldı. F... linkleri ve kampanyaları paylaşılmaya devam edilirse bu sayfa kapatılacak.

limangoda kullanılmak üzere 7 tl değerinde indirim çekim var bu gece 24 e kadar geçerli. isteyene verebilirim.

güle güle iyi günlerde giyin canım :71:

canım F... kampanyalarını bu sayfada paylaşmak veya linkini vermek yasak. :34:

Editör tarafından uyarı yapıldı. F... linkleri ve kampanyaları paylaşılmaya devam edilirse bu sayfa kapatılacak.

Nasıl söyleyeceğim...peki??:44:

merhaba arkadaşlar
bana da şimdiye kadar
molfix(2 bez 1 20 li ıslak mendil)-baby star(2 bez)- evy baby(4 bez)-huggies(2 bez) , huggies gece külodu, rozi ped, bioxin-bioderm-deracine krem ve şampuan numuneleri, bir markadanhatrı sayılır gram da bir sürü krem şampuan numunesi, lansinoh numuneler, nivea bebek pişik kremi ve ıslak mendil geldi.
hatırladıklarım bunlar

merhaba arkadaşlar
bana da şimdiye kadar
molfix(2 bez 1 20 li ıslak mendil)-baby star(2 bez)- evy baby(4 bez)-huggies(2 bez) , huggies gece külodu, rozi ped, bioxin-bioderm-deracine krem ve şampuan numuneleri, bir markadanhatrı sayılır gram da bir sürü krem şampuan numunesi, lansinoh numuneler, nivea bebek pişik kremi ve ıslak mendil geldi.
hatırladıklarım bunlar

oh oh ne güzel maşallah güle güle kullan hepsini :3:darısı başıma inşallah ...

merhaba arkadaşlar
bana da şimdiye kadar
hatırladıklarım bunlar

bize de nasip olur inşallah ne gelen var ne giden... sadece milupa oda 2 tana 20 gr mama 200 gr süt:(

Back
X