Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende katilmak istiyorum bunlara nasil yapabilirimki acep eglenceli oluyor takip etmek eh calisiyorum cok yogun bir donemde degilim ondan bakayim dedim![]()
Hayat Magazin'in 8. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın Henkel'den bakım seti kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi Henkel'den bakım seti kazanacaktır. Kampanyamız 30 Nisan 2011 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır.
Hayat Magazin > Hayat Club
Malum site diyor herkes :))
teşekkür ederim arkadaşlar darısı herkesin başına.
bana sadece lansinoh unki yeni geldi .
diğerleri 1 sene içinde gelmişti.
bu arada o firmayı hatırladım qspa diye bir firmaydı sanırım.
deneyin belki gönderirler.
Malum site diyor herkes :))
benim cart dor gelmedi.
q spanın sitesinde sag üstte blog var onu tıklayın sonra arşiv var altında meta die bişi yazıo orda üyelik var üye olun oraya sonra ordan ilerleyip doga manzarası icindeki sandıgı bulmak gerek bulunca tıklayın numune kazandınız diyor bana öyle gelmişti numune sağa dogru ilerlemek gerek sürekli
q spanın sitesinde sag üstte blog var onu tıklayın sonra arşiv var altında meta die bişi yazıo orda üyelik var üye olun oraya sonra ordan ilerleyip doga manzarası icindeki sandıgı bulmak gerek bulunca tıklayın numune kazandınız diyor bana öyle gelmişti numune sağa dogru ilerlemek gerek sürekli
şu oratadaki yazıyı napcaz yaaben nereye gitsem oraya geliyoo
![]()
ne güzel güle güle kullan cnm
sayılı haftaların kalmışş
sağlıkla al miniğini kucağına inş..
iletişimden istesek mi acep![]()