bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

oh oh ne güzel
kay kay cnm bedavadan
eee ne beklenirki bizden bedava numuneler topiğinde dura dura beleşçi olduk iyice
geçmiş olsun cnm
hem misafir hem bebek hasta zor geçmiştir
soğuk algınlığı filanmı nekadarlıktı senin bebiş cnm
allah bağışlasın
iyi cnm 2 aydır çok güçsüzdümm
evimi süpüremiyordum bile

2 ayı devirdim dün ilk defa yemek yapmayı özlediğimi anladım
ve evlerimi temizledim bugün inş. düzeliyorum ufaktan
aman nazar değmesin
yarın randevumuz var teysesiii doktora gidices
çok heyecanlıyım
rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
[/QUOTE]

ee yani bedavacıyız sonuçta tadına varınca vazgeçemiyoruz.
bebiş artık büyüdü 22 aylık
daha önce bronşit geçirmişti soğuk alınca yenilemiş çok şükür şimdi iyi ama havalar soğudu inş. tekrarlamaz.

sanada geçmiş olsun ilk aylar hep böyledir dikkat et kendine.sen 5 aydan sonra yemek yemenin tadına varacaksın inş. o kadar beklemezsin ben öyle olmuştum. ama hamilelikte yemek yemek çok zevklibişeytadını çıkar.
bebişimize ve kendine iyi bak

daha önce bronşit geçirmişti soğuk alınca yenilemiş çok şükür şimdi iyi ama havalar soğudu inş. tekrarlamaz.

sanada geçmiş olsun ilk aylar hep böyledir dikkat et kendine.sen 5 aydan sonra yemek yemenin tadına varacaksın inş. o kadar beklemezsin ben öyle olmuştum. ama hamilelikte yemek yemek çok zevklibişeytadını çıkar.
bebişimize ve kendine iyi bak[/QUOTE]

bune ya kaç defadır alıntı yaparken yazılar karışıyor

bebişimize ve kendine iyi bak[/QUOTE]

cnm alıntı yaptıktan sonra enter tuşuyla boşluk bırak karışşmaz yazıların

allah bağışlasın daha küçükmüş yafrunn
inş. uzun sürmez evt cnm arada kötü oluyor
ama katlanıcağız

kızlar bi kaç siteye daha başvurdum numune için geri dönüş yaparlarsa paylaşacağım sizinlede nette gördüğüm siteler ama güncel olup olmadıgını bilmiyorum o yüzden boşuna uğraştırmıyım sizide mail gelirse ellerim dolu dolu dönerim size öpüldünüsss

slm kızlarrr hayırlı olsun topiniz aranıza yeni katıldım ve ilk olarak acnecinamide denedim formu doldurdum msjı yazdım ama gönderildi diye bişi demedi umarım olmuştur bıktım sivilcelerden:84:

slm kızlarrr hayırlı olsun topiniz aranıza yeni katıldım ve ilk olarak acnecinamide denedim formu doldurdum msjı yazdım ama gönderildi diye bişi demedi umarım olmuştur bıktım sivilcelerden:84:

selammmm teşekkürleeerr bende ona yazdım iletiniz alınmıştır dedi galiba.ama yazdıysan gitmiştir bencee

selam kızlar, yeni topiğimiz hayırlı olsun.
bana da avondan ve bioplastan numuneler geldi, bi de hindiden kitap :)

Son düzenleme:
selam kızlar, yeni topiğimiz hayırlı olsun.
bana da avondan ve bioplastan numuneler geldi, bi de hindiden kitap :)

selammm:81: hazır avonun gelmişken sorabilirmiyim,ben kayıt olmuştumda avon numune kartınız adresinize gelecek demişti.aklım karıştı sadece kart gelcek heralde?? sana ne demişlerdi acaba

şekerlerrr bu numuneler için kargo ücreti alıyolarmı bilginiz varmıı? oda beleş olsa çokmu şey istemiş oluruz

Arkadaşlar mobilyabeğenmek ve almak çokzor. www.mobilyaminegolden.com bu zorluğu kolaylaştıracak gibi görünüyor. yeni ürün yüklesi yaptıkları için yatak ve yemek modelleriyle birlikte bazı çeşitler görünmüyor ama yinede ilgilenilmesi iyi olur. toptan fiyatına perakende satış gibi birşey.

Günaydınlar herkeze..

cosmotürk kazananları açıklanmış kızlar bir bakın isterseniz

yeni hediyelerde güzel hanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…