canım çok teşekkür ederimm ne diyim numune yollayın bana mı diyimmm nasıl söylerim kiii
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...-kampanyasi-590-a-perfume-jewels-3lu-set.html
kızlar merhaba
birde buna bakın derim kampanya yapmış eyüp sabri
daha öncede yapmıştı
merhaba kızlar acnecinamide numune gönderiyor bilginiz olsun. Sitesinin iletişim kısmındaki formu doldurmanız yeterlisivilce sorununuz varsa isteyin çünkü sadece sivilceler için "acnecinamide jel krem" gönderiyor. Ben isteyeli 1-2 ay oldu baya göndermişlerdi. Kargo ücreti almadılar. Haberiniz olsun
ben baktım ama karar veremedim.kargo parasıyla baya tutar diye düşündüm??
rica ederim canım ay sende ben gibisin bende yeni başladım inanırmısın.dedimki ürünlerinizi merak ediyorum kullanıp karar vermek açısından numune gönderirmisiniz.. yeter bukadar:)
ay ben çok utanıyorum nedense tatlım yaaaaaaaa :26::26::26: ne yazıcağımı bilmiyorum aslında normal bişiy ama yüzsüzlük edip de beleşe numune istiyomuşum gibi hissedip utanıveriyorumm
şimdi dediğini yazdım tatlım bakalım ne zamana göndereceklerrrçok teşekkür ederimmm
“Daha çok okumak lazım cancağızlarım” demiştik. Yeni kitaplara ücretsiz sahip olabileceğiniz, katılımı kolay kampanyaları anlatmaya devam ediyorum.
Can Yayınları’nın “Siz Bilirsiniz” aylık ödüllü kampanyasına benzer bir kampanyayı Altın Kitaplar da düzenliyor. Üstelik katılması sadece 5 dakika sürüyor.
Nasıl Katılınır?
Öncelikle Altın Kitaplar sitesine üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra, her ayın başında yayınlanan ödüllü soruya cevap vererek çekilişe katılıyorsunuz. Basit değil mi?
Ödüller
Her ay 30 kişiye çekilişle kitap hediye ediliyor.
Sonuçlar
Sonuçlar Altın Kitaplar – Ayın Soru sayfasında takip eden ayın 10.günü gibi açıklanıyor.
Soruyu inceleyip cevabı biliyorsam haberdar ederim... Biraz da kitap kazanalım değil mi ama_?
şu en alttaki iletişim formu değil mi? Ad soyad ve telefon yazan
çok teşekkür ederim canım yaaa benim de bu ara yüzümde sivilceler pörtlemeye başladı hayatımda ilk kez böyle oluyo çıldıracağımmm, hemen giriyorum sitesinee çok makbule geçti valla bu
Aynı kampanyayı artemis yayınları da yapıyor;
Sevgili Bulmanın 50 Yolu kitabında Sarah Sergeant'ın 1. Soruşturması neydi?
Büyük ekranda maç yayını yapan bir barda takılmak.
Hızlı çöpçatanlık merkezine gitmek
İnternetteki sevgili bulma sitelerine kaydolmak
Gazetede yalnız kalpler köşesine yazmak
Televizyon Dünyasında Çalışan Heteroseksüel Bir Er
Onuda gördüm aslında ama cevabı bilmiyorum
reca ederim:)) anlıyorum seni gerçekten.bende çok vicdan yapıyorum ama bi baktım herkes çok alakalı bu konularla ben bu yaşıma kadar bilmezdim valla.geliyormuş kesin.artıkın bizde katılalım bildiklerimize
bundan sonra her şeye biz de katılacağız bizim neyimiz eksik canımm
hayırlı olsun yeni topikkk...
cnm sen evlimisin bekarmı
evlendikten sonra hamile kaldığında büyüyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?