bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

canım çok teşekkür ederimm ne diyim numune yollayın bana mı diyimmm nasıl söylerim kiii

rica ederim canım ay sende ben gibisin bende yeni başladım inanırmısın.dedimki ürünlerinizi merak ediyorum kullanıp karar vermek açısından numune gönderirmisiniz.. yeter bukadar:)

şu en alttaki iletişim formu değil mi? Ad soyad ve telefon yazan

rica ederim canım ay sende ben gibisin bende yeni başladım inanırmısın.dedimki ürünlerinizi merak ediyorum kullanıp karar vermek açısından numune gönderirmisiniz.. yeter bukadar:)

ay ben çok utanıyorum nedense tatlım yaaaaaaaa :26::26::26: ne yazıcağımı bilmiyorum aslında normal bişiy ama yüzsüzlük edip de beleşe numune istiyomuşum gibi hissedip utanıveriyorumm
şimdi dediğini yazdım tatlım bakalım ne zamana göndereceklerrr çok teşekkür ederimmm

teşekkürler iyi dilekleriniz için kızlar
hepimiz için hayırlı; uğurlu ve bol numuneli topik olur inş..

reca ederim:)) anlıyorum seni gerçekten.bende çok vicdan yapıyorum ama bi baktım herkes çok alakalı bu konularla ben bu yaşıma kadar bilmezdim valla.geliyormuş kesin.artıkın bizde katılalım bildiklerimize

Aynı kampanyayı artemis yayınları da yapıyor;

Sevgili Bulmanın 50 Yolu kitabında Sarah Sergeant'ın 1. Soruşturması neydi?
Büyük ekranda maç yayını yapan bir barda takılmak.
Hızlı çöpçatanlık merkezine gitmek
İnternetteki sevgili bulma sitelerine kaydolmak
Gazetede yalnız kalpler köşesine yazmak
Televizyon Dünyasında Çalışan Heteroseksüel Bir Er

şu en alttaki iletişim formu değil mi? Ad soyad ve telefon yazan

Evet ordaki formu dolduracaksın

çok teşekkür ederim canım yaaa benim de bu ara yüzümde sivilceler pörtlemeye başladı hayatımda ilk kez böyle oluyo çıldıracağımmm, hemen giriyorum sitesinee çok makbule geçti valla bu

Önemli deil cnm Umarım geçer sivilcelerin:)

reca ederim:)) anlıyorum seni gerçekten.bende çok vicdan yapıyorum ama bi baktım herkes çok alakalı bu konularla ben bu yaşıma kadar bilmezdim valla.geliyormuş kesin.artıkın bizde katılalım bildiklerimize

bundan sonra her şeye biz de katılacağız bizim neyimiz eksik canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…