bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Hayırlı olsun kızlar yeni topicc ben de geçenlerde bioblas'a mail atmıştım info@bioblas.com tr den ama sürekli hata maili geldi. Az önce iletişimden yazdım bakalım bu sefer geri dönecekmi?

kızlaaar dün bi sürü siteye mail attım hepsinden de cevap maili geldi sizde yazık hadiiii göndereceklermiş sevindirik oldum
hero baby ve baby star bebek bezi ve bi kaç numune ürün gönderiyomuş geri döndüler bana sitelerin iletişim bölümünden yazın
lansinoh göğüs ucu kremi göğüs pedi süt saklama poşeti v.b ürünler gönderiyomuş buda geri döndü
herbal sadece iç beslenme ürünlerinden herbal 1 ürünü nmunesini göneriyomuş ben parfm nummunesi istemiştim bunu yazmşlar
kozlab numune gönderimini durdurmuş ancak herhangi bi ürün alırsan diğer ürünlerinde deneme boyunu gönderebilriz yazmışlar
alligra zeytin yağı numunesi gönderiyor tadına bakmadan zeytinyağı almam sloganıyla gönderim yapıyolarmış yalnz 5 tl kargo ücreti var ben numune diye değilde kaliteli tadına bakayım diye istedim
ob den tampon istedim gönderecekler :)) 3 tane gelyomuş geri dönş yaptılar
bioxin daha önce gönderim yapılmamışsa adres bilgilerinizi yazın gönderim yapılacak demiş
veet formu dolduran her 50.kişiye tüy dökücü set gönderiyomuş

ixora numune paketi gönderiyor google yazın ixora sayfasının sağ üst köşesinde numune formu var, yalnız kargo ücreti için kredi kartı numarası istiyor
pakette:
5ml lik 5 erkek parfüm numunesi
*5ml lik 5 kadın parfüm numuneleri
*2 anahtarlık
*1 tükenmez kalem ixoranın
*broşür varmş
saru kozmetik de bu maili göndermiş
Aşağıdaki ürünler size ücretsiz olarak gönderilecektir, sadece kargo ücreti size ait olacaktır. Kabul etmeniz durumunda lütfen bu e-postamızı yanıtlayınız.
Ürün Adı
Gramaj/ml

La Claree - Oliv
Göz ve Dudak Çevresi Bakımı / Gel contour yeux et levres
1 ml.

La Claree - Oliv
Nemlendirici Yüz Kremi / Soin douceur hydratant
2,5 ml.

La Claree - Oliv
Nemlendirici El Kremi / Soin mains hydratant
3 ml.

La Claree – Oliv
Süper Antioksidan Bakım / Soin antioxydant intense
2,5 ml.

Erbaviva
Koruycu Güneş Kremi spf 15 / Sunscreen spf 15
2 ml.

Erbaviva
Vücut Şampuanı – Nefes Al / Body wash – Breathe
4 ml.

Erbaviva
Vücut Losyonu – Uyan / Body Lotion – Awaken
4 ml.

şimdilik bu kedder hadi eller klavyeye acık sizde araştırın yaw kaç saat sayfaları karıştırdım bulcam diye hehe

Son düzenleme:
bu saru bana numune gönderemiyoruz diye mail atmış ne kadar ayıp =( yakıştıramadım koca firmaya

bu saru bana numune gönderemiyoruz diye mail atmış ne kadar ayıp =( yakıştıramadım koca firmaya

gönderiyolarmışta kargo ücreti alıyolarmış zaten hepsi bi kaç milimlik bende kararsız kaldım alıp almama konusunda alırım diyosan tekrar at canım gönderirler

yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah uğurlu gelirde bundan sonra kargocu numune getirmek için hep kapımıza gelir

yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah uğurlu gelirde bundan sonra kargocu numune getirmek için hep kapımıza gelir

evet yazık ben hep market broşürü diye bagırarak yada azarlayarak kim o ? diyorum kargo diyorlar =) bol numune bol ürün bişey gelsinde ne gelrse gelsin

canım google a saru kozmetik yazarsan çıkıyor iletişim bölümündeki formu doldur dönerler sana yalnız kargo ücreti var alammı emin olamadım zati minicik poşetlerde gönderiyolar acık elleri bol olsa ya

seymacım ya ceyda düvencinin kampanyasından Boya kazanmıştım hala yolluyacaklar 40 kere mail attım :84: Gladeden aradılar ürününüz teslim edildimi diye yok dedim Kapattılar acaba kargocularmı Yedi benim numunelerimi sence ne yapayım =( bu anewde anlamadım numune kartı ne oluyor acaba ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…