- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
kızlar facedeki ferahlık kristalleri başladı hadi yakalayalım hepsini![]()
ben yakaladım aman ne zormuş neyi yakalasam boş yahuuu bakalım boş mu dolumu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar facedeki ferahlık kristalleri başladı hadi yakalayalım hepsini![]()
bende yakaladım =))ben yakaladım aman ne zormuş neyi yakalasam boş yahuuu bakalım boş mu dolumu :)
ben yakaladım aman ne zormuş neyi yakalasam boş yahuuu bakalım boş mu dolumu :)
bende avona ve ödüllü ankete katıldım
ama kristal ne anlamadım
FikriMühim'den gelen ürünler için kargo ücreti ödemiyorsunuz.Her zaman ürün yollamıyorlar sürekli maillerinizi kontrol edin kampanya olduğu zaman size mail yolluyorlar katılacak mısınız diye sizde ona yanıt verip katılıyorsunuz,gönderdikleri ürün gelince de siteye rapor yazıyorsunuz aldığınız ürünleri kimlere denettiğiniz ve nasıl tepkiler aldığınız ile ilgili.Arada anket yollarlar onları yanıtladığınızda puan kazanıyorsunuz puanlarla da MühimÖdüller var ordan ürün alabiliyorsunuz.Onun dışında site içerisinde yapacağınız bişey yok mailleri kontrol edeceksiniz.hepsi bu kadar,yoruldum :)![]()
Ya hanımlar oy verdi vermedi olayını özlden yapsaız topiği çok meşgul ediyosunuz.Konuya dönsekde yine eşantiyon veren sitelerin adlarını ve eşantiyon gelen firmalaraın adını yazsak olmazmı.Son 40 sayfa nerdeyse oy verdim vermedin hesabıyla dolu(
ayy iyi akşamlar numuneci güzeller, gündüz bi kaç saat uyuyakalmışım valla hiç yazamadım size![]()