• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

birtek rosenseyi kendim eczaneden istedim diğerleri kargo ile geldi hiç ücret ödemedim

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size fikri mühim e nasıl üye oldunuz bende olmak istiyorum hiç sorun yaşadınızmı biraz bilgi verirmisiniz bu konuda?

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size fikri mühim e nasıl üye oldunuz bende olmak istiyorum hiç sorun yaşadınızmı biraz bilgi verirmisiniz bu konuda?

üyelikte sorun olmuyor. siteye gir üyelik bilgilerini doldur aktivasyon ömailini tıkla tamamdır

canım iste sanada gelir isterken inandırıcı ol ama cilt sorunlarından bahset ürünü almayı düşündüğünü ama cildinin ne tepkivereceğini kestiremediğini....vs
vermezseler ben bölüşürüm benimkiler :80:

canım iste sanada gelir isterken inandırıcı ol ama cilt sorunlarından bahset ürünü almayı düşündüğünü ama cildinin ne tepkivereceğini kestiremediğini....vs
vermezseler ben bölüşürüm benimkiler :80:

canım benim :16::16::16:
freshlook'tan ne geldi onu merak ettim

bu fikrimühimden gelen ürünler için kargo ücreti numunenin parası alınıyor mu
birde kimliğimim evde bıraksam annem gösterip alabilir mi

Herkese merhaba;

Az önce bana da FikriMühim'den Damla Su kampanyası geldi 500ml su ve damacana kuponu yolluyolardı,maillerinizi kontrol edin..

FikriMühim'den gelen ürünler için kargo ücreti ödemiyorsunuz.Her zaman ürün yollamıyorlar sürekli maillerinizi kontrol edin kampanya olduğu zaman size mail yolluyorlar katılacak mısınız diye sizde ona yanıt verip katılıyorsunuz,gönderdikleri ürün gelince de siteye rapor yazıyorsunuz aldığınız ürünleri kimlere denettiğiniz ve nasıl tepkiler aldığınız ile ilgili.Arada anket yollarlar onları yanıtladığınızda puan kazanıyorsunuz puanlarla da MühimÖdüller var ordan ürün alabiliyorsunuz.Onun dışında site içerisinde yapacağınız bişey yok mailleri kontrol edeceksiniz.hepsi bu kadar,yoruldum :) :8:

Back