Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba;
Az önce bana da FikriMühim'den Damla Su kampanyası geldi 500ml su ve damacana kuponu yolluyolardı,maillerinizi kontrol edin..
FikriMühim'den gelen ürünler için kargo ücreti ödemiyorsunuz.Her zaman ürün yollamıyorlar sürekli maillerinizi kontrol edin kampanya olduğu zaman size mail yolluyorlar katılacak mısınız diye sizde ona yanıt verip katılıyorsunuz,gönderdikleri ürün gelince de siteye rapor yazıyorsunuz aldığınız ürünleri kimlere denettiğiniz ve nasıl tepkiler aldığınız ile ilgili.Arada anket yollarlar onları yanıtladığınızda puan kazanıyorsunuz puanlarla da MühimÖdüller var ordan ürün alabiliyorsunuz.Onun dışında site içerisinde yapacağınız bişey yok mailleri kontrol edeceksiniz.hepsi bu kadar,yoruldum :)![]()
bende girdim bakalım :) ama nasıl kazanıcaz anlamadım en çok beğeni toplayan mı kendilerimi seçicekler?swatch
birde doluca şarabının ödüllü testi var katılmak isteyen olursa :) birde cevapları bulan yazsın ben daha bakmadım :)
ödüllü test
en çok beğeni toplayan kazanıyo cnm bide fotonun yeniyıl temalı olması gerekiyo
bende girdim bakalım :) ama nasıl kazanıcaz anlamadım en çok beğeni toplayan mı kendilerimi seçicekler?swatch
birde doluca şarabının ödüllü testi var katılmak isteyen olursa :) birde cevapları bulan yazsın ben daha bakmadım :)
ödüllü test
o zaman hiç yormayım kendimi :) çok beğeni zor iş :)saol canım
ellerine sağlık isteyen doldursun artık test benden cevaplar senden :))))
kızlar avon da dilek ağacı uygulaması nedir bilen wr mı ?
***AVON ile “2011” dileğiniz gerçek olsun!
“AVON’dan 2011 Dileği” Facebook Uygulaması ile yeni yıl için dileğini paylaşanlar kazanıyor!
“AVON’dan 2011 Dileği” ile en güzel dileklerini AVON ile paylaşanlar, “2011” adet parfümden birini kazanma şansını yakalıyor!
bide yazdığın dileği arkadaşlarının beğenmesi gerekiyor sanırım![]()
tmm cnm yaptım bile :) 5 kişiye beğendirttim tmmdır =)![]()
o zmn bol şans kazanırsın inş![]()