- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
sorduğum soru hep havada kalıyor... avon rimelini sormuştum bilen varmı arkadaşlarım?
tatlım onun kampnyası çoktan bitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorduğum soru hep havada kalıyor... avon rimelini sormuştum bilen varmı arkadaşlarım?
tatlım onun kampnyası çoktan bitti![]()
Gülin'den Kampanyalar..: AVRUPA İLAÇ KOZMETİK SANAYİ'DEN 1 KİŞİYE GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ KREM HEDİYEMİZ..
ben üye olmaya cesaret edemedim sadece 1 kişiye göğüs büyütücü krem miş. facede tanıtın deyince utandım :26:
cnm sen evlimisin bekarmı
evlendikten sonra hamile kaldığında büyüyor merak etme![]()
evli dğeilim tatlım yaa:)) doğru diyosun ne bileyim birinin ilgisini çeker belki dedimönceleri heves ediyordumda alıştım artıkın
![]()
ben de nereye taşındık diye arayıp duruyordum sonunda buldum...yeni topiğimiz hayırlı ve boolllllllllll numuneli olsun :)
ben de nereye taşındık diye arayıp duruyordum sonunda buldum...yeni topiğimiz hayırlı ve boolllllllllll numuneli olsun :)
boşver cnm dikkat çekmek istiyorsan cazibeni kullan yeter
![]()
yok link dikkat çekebilir caaanıımmben sevdiceğim beğensin baksın isterim sadece hehe.:87:
merhaba kızlar acnecinamide numune gönderiyor bilginiz olsun. sitesinin iletişim kısmındaki formu doldurmanız yeterlisivilce sorununuz varsa isteyin çünkü sadece sivilceler için "Acnecinamide Jel Krem" gönderiyor. ben isteyeli 1-2 ay oldu baya göndermişlerdi. kargo ücreti almadılar. haberiniz olsun
![]()
yeni sayfamız hayırlı olsunnnnn
yeni yeni numune var mı bu ara kızlarr? bana şu bioblas için ne yapmam gerektiğini tam olarak anlatabilir misiniz??
canım ben bioblasın iletişim kutusuna yazdım hemen mail attılar bilgilerimi istediler gelcek galiba bekliyorum bakalım.sende yaz.