neyse sabah bana oy veren bulunur heralde..seno,özgecik falan
kızlarr buda eşim için lütfen beğenirmisinizz
http://apps.facebook.com/avondilek/friends_wishes.php?av_page=1&load_wish=7623
herkese teşekkürler kızlar ben hemen herkese oy verdim yani gördüğüm herkese. arada atladığım olduysa da kusura bakmayın nolur o kadar çok yazmışsınız ki dünden beri atlayarak okumak zorunda kaldım
oylar mısınız?
http://*******/gyWbZo
bu da eşimin...
Giriş Yap | Facebook
Giriş Yap | Facebook
link verenleri begendim.
BENİ begenenlere çooookk teşekkür ederim.
eda seninki yine olmamış
ben pek anlamadım o pizzanın link ekleme olayını bende ekleyecektim yapamadım.
bilenler yardım etse iyi olur.
ŞEKERCİK ilk verdigin link bozuk ama ikincisini begendim.
kızlar 4 oya ihtiyacım varrrr
ayın Tüketicimiz,
Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şuan için ücretsiz numune dağıtımı uygulamamız yoktur. Ürünlerimizle ilgili soru ve sorunlarınızda 0800 211 8112 no.lu ücretsiz danışma hattımızı arayabilir, sesli kayıt sistemine not bırakabilirsiniz.
Saygılarımızla,
RECKITT BENCKISER A.Ş
bana bu geldicimriler
Pizza Hut ve Kentucky beğenen zaten 15.000bin civarı kişi var. Yani dolmuş çoktan.
Kampanyayı sırf ziyaretçi toplamak için uzun tutuyorlar.Çoktan bitti bence 1000 kişi.
Bu arada colgate'den makyaj çantası içinde macun ve çalkalama suyu geldi.Ne zaman istemiştim hatırlamıyorum bile..
nasıl katılacaz bunlara
çerez kampanyana katıldımm =)
bende galeri gold a katıldım hayırlısı
bol sanslar canım kampanyalarımın bıtımıne az kaldı herkesı beklıyorum arkadaslar hedıyler cok guzeller lutfen sartları tamamlarken blogumu ızlemeye almayı ve maıl adresınızı yazmayı untmayınkı sıze rahat ulasabıleyım kazanmanız durumunda vıdeolu cekılsı yapıyorum herkese bol sanlar arkadaşlar ayrıca kravat kampanyamda var eşinize yılbaşı hediyesi olur arkadaşlar
bol sanslar canım kampanyalarımın bıtımıne az kaldı herkesı beklıyorum arkadaslar hedıyler cok guzeller lutfen sartları tamamlarken blogumu ızlemeye almayı ve maıl adresınızı yazmayı untmayınkı sıze rahat ulasabıleyım kazanmanız durumunda vıdeolu cekılsı yapıyorum herkese bol sanlar arkadaşlar ayrıca kravat kampanyamda var eşinize yılbaşı hediyesi olur arkadaşlar
kravat kampanyana da katıldım kazanırsam erkek arkadaşıma ya da babama hediye edeceğimumarım kazanırım
sınavın nasıl geçti arkadasımtüm puanlar sana gelsin
bendim o evett
canım yaaa ben o alta yorum bırakma şartını o kampanyanın altına anladım ondan yoksa bırakırdım başka yerlere de yorumumu ki bıraktım şimdi kızının ciciş diş fırçasının altına
sen o katılım yorumumu sildin mi tatlım sildiysen tekrar mı yaziyim silmediysen yayımlayabilir misin şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?