• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Pizza Hut ve Kentucky beğenen zaten 15.000bin civarı kişi var. Yani dolmuş çoktan.
Kampanyayı sırf ziyaretçi toplamak için uzun tutuyorlar.Çoktan bitti bence 1000 kişi.

Bu arada colgate'den makyaj çantası içinde macun ve çalkalama suyu geldi.Ne zaman istemiştim hatırlamıyorum bile..

LİNKLER AÇILMIYOR CANIM

kızlar pizza hut'ın sayfası :) yalnız hediye 4 mevsim pizzamış :)

pizza hut

senin ki ok bol şans

herkese teşekkürler kızlar ben hemen herkese oy verdim yani gördüğüm herkese. arada atladığım olduysa da kusura bakmayın nolur o kadar çok yazmışsınız ki dünden beri atlayarak okumak zorunda kaldım

oylar mısınız?
http://*******/gyWbZo

bu da eşimin...
Giriş Yap | Facebook

Giriş Yap | Facebook

link verenleri begendim.
BENİ begenenlere çooookk teşekkür ederim.

eda seninki yine olmamış
ben pek anlamadım o pizzanın link ekleme olayını bende ekleyecektim yapamadım.
bilenler yardım etse iyi olur.

ŞEKERCİK ilk verdigin link bozuk ama ikincisini begendim.

arkadaşlar linkler açılmıyor oy veremiyoruz yani düzeltin okk

Ben de değerli oylarınızı bekliyorum hanımlar :42:

Giriş Yap | Facebook

linkte sorun var açılmıyorrrr

ayın Tüketicimiz,

Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şuan için ücretsiz numune dağıtımı uygulamamız yoktur. Ürünlerimizle ilgili soru ve sorunlarınızda 0800 211 8112 no.lu ücretsiz danışma hattımızı arayabilir, sesli kayıt sistemine not bırakabilirsiniz.

Saygılarımızla,

RECKITT BENCKISER A.Ş

bana bu geldi :( cimriler

:9: evet pek cimrilermişşşş

Pizza Hut ve Kentucky beğenen zaten 15.000bin civarı kişi var. Yani dolmuş çoktan.
Kampanyayı sırf ziyaretçi toplamak için uzun tutuyorlar.Çoktan bitti bence 1000 kişi.

Bu arada colgate'den makyaj çantası içinde macun ve çalkalama suyu geldi.Ne zaman istemiştim hatırlamıyorum bile..

banada öle geliyorrr

bende galeri gold a katıldım hayırlısı :16: :16:

bol sanslar canım kampanyalarımın bıtımıne az kaldı herkesı beklıyorum arkadaslar hedıyler cok guzeller lutfen sartları tamamlarken blogumu ızlemeye almayı ve maıl adresınızı yazmayı untmayınkı sıze rahat ulasabıleyım kazanmanız durumunda vıdeolu cekılsı yapıyorum herkese bol sanlar arkadaşlar ayrıca kravat kampanyamda var eşinize yılbaşı hediyesi olur arkadaşlar

Son düzenleme:
bol sanslar canım kampanyalarımın bıtımıne az kaldı herkesı beklıyorum arkadaslar hedıyler cok guzeller lutfen sartları tamamlarken blogumu ızlemeye almayı ve maıl adresınızı yazmayı untmayınkı sıze rahat ulasabıleyım kazanmanız durumunda vıdeolu cekılsı yapıyorum herkese bol sanlar arkadaşlar ayrıca kravat kampanyamda var eşinize yılbaşı hediyesi olur arkadaşlar

benim bloğum yok izlemeye alamıyorum diğer şartları yerine getiriyorum olur mu ?

kravat kampanyana da katıldım kazanırsam erkek arkadaşıma ya da babama hediye edeceğim :21: umarım kazanırım :6:

Selam kızlarrr. Benim de Whiskas takvimim geldi.Baya büyükmüş duvara asmalık bir takvimmiş ben masaüstü takvimi gönderrirler zannediyordum. İlgilenenler için Whiskas'a üye olmanız yeterli takvim almak isterseniz. Ayrıca Bolca hindiden yemek tariflerim de geldi. Bakalım sırada ne var :34:

Back