- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
kızlar verdiğiiz linklerin çogunu destekldim.avonda 5 arkadaşımızın begenmesi yetiyomu kendi arkadaşlarımızdan ben pek anlamadımda yardımcı olusanız sevinirim.
arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var lütfen destekleyin
Giriş Yap | Facebook
Giriş Yap | Facebook
sizde beni begenin
Giriş Yap | Facebook
buda kardeşimin onuda begenirseniz sevinirim.
arkadaşlar bu kardeşimin dileği o da desteğinizle parfümden sebeplensin :)teşekkürler
Giriş Yap | Facebook
merhaba arkadaşlar..bayanseyma nasılsın..özge için yazdıklarını okudum.ben özgeyi oylandırdım bugün hep.ama bu sayfaya son anda geldim.altta görünen kullanıcıların arasında ben yokjtum.görür görmez oy verdim.ama çok üzüldüm böyle olmasına..özge geri gelsiinnburada paylaşımcı olmaya davet ediyorum hepinizi.ayrıca ben geçen tek 1 link verdim oy istedim ,hemen siteden uzaklaştırıldım 1 gün?!! bugünkü yazılanlar maşallah kaç sayfa.niye bana öyle haksızlık yapıldı anlamıyorum..
bu topiktemi uyarı aldın cnm sennnn
geldim seno seno sırf birkac kişi icin geldim sizi seviyorum allah ne muradınız varsa versin en azından bencil degilsiniz bugune kadar ne kampanya varsa paylastım hatta gecenlerde yeni gelenler icin herkes numune aldıgı yerleri yazsın onlarda yararlansın dedim ve ilk ben baslıyorum diyerek bana gelen numuneleri yazdım yardım etmek amaclı ama demek herkesi kendim gibi sanmamam gerekiyormus topicten ayrılacagımı söyledikten sonra bir sürü oy gelmiş ama neye yarar kırıldım bir kere oy verenler geri alsın lütfen tekrar 2 oya dönmek istiyorum
bırak şimcik 2 oyu :)
hşg. cnm
Giriş Yap | Facebook bumu acaba aman gecenin körü yardım eden yok,altta ziyaretçi neyse ben boşverim parfümü
herkese teşekkürler kızlar ben hemen herkese oy verdim yani gördüğüm herkese. arada atladığım olduysa da kusura bakmayın nolur o kadar çok yazmışsınız ki dünden beri atlayarak okumak zorunda kaldım
oylar mısınız?
http://*******/gyWbZo
bu da eşimin...
Giriş Yap | Facebook
Giriş Yap | Facebook
link verenleri begendim.
BENİ begenenlere çooookk teşekkür ederim.
eda seninki yine olmamış
ben pek anlamadım o pizzanın link ekleme olayını bende ekleyecektim yapamadım.
bilenler yardım etse iyi olur.
ŞEKERCİK ilk verdigin link bozuk ama ikincisini begendim.
hepinize GÜN AY DINNN
nasılsınız kızlarrr
yukarıda alıntı yaptığım arkadaşlar hepinizi oyladım
başarılar diliyorum
dünkü gibi bol bol kampanyaların olması dileğiyle......