• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

......................................................................

Son düzenleme:
Giriş Yap | Facebook

Arkadaşlar dileğimi beğenebilir misiniz dilek yazan arkadaşların da dileği tarafımdan beğenilir:)

kızlar ben yeniyim avona katıldım benide destekleyin canlarrrrr
Giriş Yap | Facebook

bitti canım senin ki 5 oldun

hepinizi begendim canlar.

sayısı az olan varsa tekrar versin link çok sayfa geride kalmışım. gördüklerime verdim.
:52:

Giriş Yap | Facebook
sizde beni begenin:27:
Giriş Yap | Facebook
buda kardeşimin onuda begenirseniz sevinirim.

hepsi tamamdır :))))))))) iyi şanslar

senocum sanırım özel msj atcktn mesaj kutum dolu maili geldi boşalttım atabilirs artık

vayyyy yaptım sonunda:46: burdakiler destek olurmusunuz... kokoooo

Son düzenleme:
hıh cnm bende ona ulaşmaya çalıştım sen mydn çok sevndim
cnm şimdi şartları tam yerine getirmemişin blogdan bir konuya falan yorum bırakmmaışın
onlarıda yap kontrol et öyle yayınlayablrm yoksa diğer katılanlardan tepki alırım ok mi cnm:)

bendim o evett :21:
canım yaaa ben o alta yorum bırakma şartını o kampanyanın altına anladım ondan yoksa bırakırdım başka yerlere de yorumumu ki bıraktım şimdi kızının ciciş diş fırçasının altına :66::66::71:
sen o katılım yorumumu sildin mi tatlım sildiysen tekrar mı yaziyim silmediysen yayımlayabilir misin şimdii :71::71:

ben eve gidince hepinizi oy verecektim eve gittim montumu asrım anne bilgisayar nerede dedim
dediki abinin işi varmış aldı götürdü :(:(:(:( masaüstününde uzatma kablosu yok bağlanamıyorum
ha şimdi gelir ha sonra gelir derken beyimiz ben yatınca geldi :(

Giriş Yap | Facebook

link verenleri begendim.
BENİ begenenlere çooookk teşekkür ederim.

eda seninki yine olmamış
ben pek anlamadım o pizzanın link ekleme olayını bende ekleyecektim yapamadım.
bilenler yardım etse iyi olur.

ŞEKERCİK ilk verdigin link bozuk ama ikincisini begendim.

Son düzenleme:
Back