bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

aynen bende bavurmutum ma ses yok siteye giriyorum sorulacak yer de yok yavv18:

arkadaşlar dyoudergi ankete katılanlara hediyeler gönderiyormuş. googlede aratın çıkıyor
Katıldım canım teşekkürler

biraz taksit taksit oldu ama kozmodermo da bilgi yarışması var.kazanana şampuan gönderiyorlarmış....
canım buna daha önce katılmıştık daha bitmemiş demek ki kepekli saçlar için bir yarışmaydı yine de teşekkürler
canım arattım siteyi açtım nerden yarışılıyo?:2:

Önce siteye üye ol canım.Sonra eğlence bölümü var.Yarışmanın adı dördün biri.Bulamazsan yine yardımcı olmaya çalışırım.

saolasısn canım sımdı tekrar deneyecegım

kızlar bu arada doğuş çayın itesinde bahçe tasarlıyorunuz oylanıyor, hediyeler falan var birsuru bır bakın derım

nasıl yani anlayamadım ben. özür dileyerek soruyorum. yani facebook mu size biz burada yazıyoruz diye reklam vermiyor. yani biz burada yazmasak bu site kadınar kulübüne reklam verecek. biz de köstek oluyoruz. yanlış anlaşılmasın ben uyarılardan sonra hiç bu siteye ait link vermedim ama bu söylenen de saçma geldi.

hem ben başka yerde kk nın reklamını neden yapayım ki? ne kazancım var? reklam başına yüzde verin bana o zmn bakın nasıl da çatır çatır her yerde kk linkleri dağıtıyorum. tanıdığım tanımadığım herkese hergün link atarım kkyla ilgili ama sizin beklediğiniz gibi benim de bir kazancım olmayacaksa ben de kknın linkini vermem. millet dalga geçer zaten hiçbişi olmasa. ne bu reklam mı yapıon diye.

sırf biz burada isimlerini yazıyoruz diye de başka firmalar size reklam vermiyorsa bence saçma olur. bu topikte link vermiyceksek nasıl duyurucaz numune ya da bedava ürün konularını? sadece size reklam verenleri ayıklayıp onların linkini mi vericez.

gerçekten çok özür diliyorum ama anlayamadım ben buradaki mantığı. birşey paylaşmaya da korkar oldum topikte artık. bu reklam konuları yüzünden eskisi kadar uğramıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…