bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

aras kargodan kühne sos gelmişti bana.
glade olmuyor benım kullanıcı adı kayıtlı dıyor (( okadar ugraştım bidee

kızlarr ben lipton piramitimi tamamladım inş kazanırım kuzumun sansına fazla meyvelerim kaldı hediye olarak yollayabilirim ihtiyacı olana ii geceler cümleten ben yatar bebişim çok yorulduuu

canım nasıl tamamladın yaa bende sırf kiraz doldu :26::26: var mı bi ipucu falan :82::82:

hemşerim oy verdim
iyi geceler arkadaşlar bende oy isteyebilir miyim ismim dilber tasarımımın adı yağızım şimdiden teşekkürler
verdim:)
arkadaşlar lütfen banada oyy verirmisiniz...tasarımımın adı bahar...
verdim :)
ben de adını yazan arkadaşlara oy verdim.banada vermemiş kimse.glade de adımı yazarken kelebekler yazın adım şule 7.sıradaym
verdim :) kızlar gördükçe veriyorum hepinize lütfen sizde bana verin seno_seno yazın.otuz çift sıfıra gönderin heheh

kızlarrr roziden ped geldii sizde isteyinn bide haggies drytines gece külodu bebekler için

aras kargodan kühne sos gelmişti bana.
glade olmuyor benım kullanıcı adı kayıtlı dıyor (( okadar ugraştım bidee

banada aynı şeyi diyodu. sonra mailllerime baktım aktivasyon göndermişler. sonra rahatlıkla giriş yaptım siteye.sende kontrol et maillerini.

kızlar çoğunuzu oyladım bol şanslar sizinde oylarınızı bekliyorum arama ya semra yazın 6 tasarımım var

kızlar ben oy verdım sıze .
sizdende bekliyorum.
banu yazınca çıkıyor. çiçek bahçesi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…