tesekkürler canımmm :71: bende sana vereyim sölede kusum :34:[/QUOTE .!.:melikecim özel mesaja yazıyorum adımı bi açıklama gelene kadar pek oy istemeyelim burdan sayfa kapanmasın yine
kızlarr ben lipton piramitimi tamamladım inş kazanırım kuzumun sansınafazla meyvelerim kaldı hediye olarak yollayabilirim ihtiyacı olana ii geceler cümleten ben yatar bebişim çok yorulduuu
hemşerim oy verdimkızlar glade de bende katıldım doudou ve seno_seno ikinizi oyladım şimdilik benim tasarımımın adı çiçek bahçesi adım nil şehir eskişehir oylarınızı bekliyorum
senocum hemşeriymişiz bu arada tabi yanlış birini oylamadıysam
verdim:)iyi geceler arkadaşlar bende oy isteyebilir miyim ismim dilber tasarımımın adı yağızım şimdiden teşekkürler
verdim :)arkadaşlar lütfen banada oyy verirmisiniz...tasarımımın adı bahar...
verdim :) kızlar gördükçe veriyorum hepinize lütfen sizde bana verin seno_seno yazın.otuz çift sıfıra gönderin hehehben de adını yazan arkadaşlara oy verdim.banada vermemiş kimse.glade de adımı yazarken kelebekler yazın adım şule 7.sıradaym
canım nasıl tamamladın yaa bende sırf kiraz doldu :26::26: var mı bi ipucu falan :82::82:
14 oldun canımm hadii sıra sizdeee bana verinn gariii
canım arkadaslarımı davet ettim facede paylaştım sonra doldu arkadaslarda yolladı meyve onlar oynamıyo kabul etmişlerdi sadece
melikecim dün geceden beri içime sinmedi sen bana oy verdin ben sana veremedim.hala uğraşıyorum olmuyor.melike-adana yazıyorum olmuyor nasıl yazayım???
senocum ben sadece melike yazdım çıktı hemen bide öyle dene
yazdım çıktı canım sanırım o.tasarımının adı rengarenk miydi??melikeee
evet kuzucummm deşifre oldukk sonundaa
aras kargodan kühne sos gelmişti bana.
glade olmuyor benım kullanıcı adı kayıtlı dıyor(( okadar ugraştım bidee
Kızlar sayfada oy ve beğeni istemek yasak diye biliyorum.Bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?