bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlarr ben lipton piramitimi tamamladım inş kazanırım kuzumun sansına fazla meyvelerim kaldı hediye olarak yollayabilirim ihtiyacı olana ii geceler cümleten ben yatar bebişim çok yorulduuu

evt cnm sabıkalı sitede lipton syfsında piramidi tamamlamaya çalışıyosn,5ipad ve bilmem kaçtane piramit çay var hediyede

kızlarr ben lipton piramitimi tamamladım inş kazanırım kuzumun sansına fazla meyvelerim kaldı hediye olarak yollayabilirim ihtiyacı olana ii geceler cümleten ben yatar bebişim çok yorulduuu

bende talibim

kızlar glade de bende katıldım doudou ve seno_seno ikinizi oyladım şimdilik benim tasarımımın adı çiçek bahçesi adım nil şehir eskişehir oylarınızı bekliyorum
senocum hemşeriymişiz bu arada tabi yanlış birini oylamadıysam

melike canım sanada oy verdim 15 oldun ama ben kendi sayfamı bulamıyorum adımı yazıyorum bulunamadı diyo offf ya

Son düzenleme:
kızlar bana oy vermek için cicek bahcesi yazıp oklardan geri gitmeniz gerekiyo ç harfini kabul etmiyo sanırım ve aynı isimde bikaç tane tasarım var

kızlar burası numune topiği,oy istenmiyo bilginize... oy istemek için başka bi topik vardı ama şuan hatırlamıyorm ne yazıkki..

ben herkese oy veriyom ama kimse bana vermiyoo o yüzden önce kim verirse bende ona vericemm

benim ihtiyacım varrrrrrrrr meyvelere talibim

evt cnm sabıkalı sitede lipton syfsında piramidi tamamlamaya çalışıyosn,5ipad ve bilmem kaçtane piramit çay var hediyede

bende talibim
cnım günde bi tane yollayaniliyomusuz az önce burdan seyhan die bi arkadasa yollmıştım buraya girmeden yarın yollayayım size

melike canım sanada oy verdim 15 oldun ama ben kendi sayfamı bulamıyorum adımı yazıyorum bulunamadı diyo offf ya

tesekkürler canımmm bende sana vereyim sölede kusum

ben de adını yazan arkadaşlara oy verdim.banada vermemiş kimse.glade de adımı yazarken kelebekler yazın adım şule 7.sıradaym

Topshop ta kullanılmak üzere %10 indirim kuponum var. son kullanma tarihi 12 mayıs 2011.
isteyene kupon kodumu verebilirim....

kiğılıdan mail gelmiş bana

"İstanbul shopping festivalinde kiğılının vitrinine oy veren BOSPHORUS CITY den ev kazanma fırsatı yakalıyor." muş

oy vermek içinse
SF9 ad, soyad, cep telefonu ve adres bilgilerini yazıp 7273 e mesaj atmak yeterli

ücretlendirme ile ilgili bilgi yazmıyo.
belkim katılmak isteyen olur diye paylaşmak istedim...

slm kızlar ben de gleydde tasarladım bişiler.

ismin şaduman tasarımın adı shadow

şimdi de sırayla herkese oy vermeye çalışıcam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…