bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

... sayfasında nivea türkiye de 10 kişiye nivea ürünü kazanma şansı

Herkese merhaba! Bu hafta sonu bizden hediye kazanmak ister misin? Alttaki fotoğrafın hangi ürünümüze ait olduğunu doğru bilen hayranlarımız arasında yapılacak çekiliş ile 10 hayranımız fotoğraftaki ürünümüzü kazanacak. Doğru cevabı verecek ilk hayranımızı da boş göndermiyoruz! Pazar günü saat 24:00’e kadar katılabilirsin, doğru cevabı ve kazananları Pazartesi günü açıklayacağız.

=======CEVAP======

nivea invisible for black & white serisi

sanırım:44:

Sütaş Hüptrik internet sitesinde yeni bir oyun başlattı. Kahramanınızı seçin, ekran koruyucu tasarımınızı kendiniz yapın 19.00-21.00 saatleri arasında arkadaşlarınızla facebook`da paylaşın. Paylaşan ilk 10 kişi özel Hüptrik t-shirtü kazanıyor. Kampanya 30 nisana kadar devam ediyor

Canım dün melaiqe bu kampanyayı paylaşmıştı bizde o cevapla katıldık.İnşallah bizden birileri kazanır.

canım ben nivea black&white serisi yazdım olur mu ki aceep :26::26:

slm arkadaşlar. rica etsem şu oy isteme işini bu sayfadan yapmasanız yasak diye bazı arkadaşlar defalarca uyarmış ama görüyorumki hala devam ediyorsunuz. bu topik kapanırsa ne yapmayı düşünüyorsunuz ??????
kampanyalara bakmak istedim ama defalarca oy isteme sayfası okudum pek hoş olmuyor umarım sayenizde topik kapanmaz.

bu arada malum sayfada dido okula yetiş oyunu var 1. ye kol saati ilk 50 yede 20 tane dido çikolata.
yine malum sayfada bingo kapsülleri oyunu var 1. ye telefon digerlerine deterjan falan var.
yene malum sayfa lacoste spor ayakkabı her 50. kişiye aklımda olanlar şimdilik bunlar bol numuneli günler

bıoblas kargom geldı bıraz once 2 tane yolllamıslar ama
ıcınden 4 tane gunes kremı ve vucut losyonu
4 tane temızleme jelı
4 tane selulıt kremı
4 tane sac dokulmesıne karsı sampuan
2 tane tuy azaltıcı serum
2 tane tuy azaltıcı krem
2 tane sac dokulmesıne karsı bakım maskesı
2 tane yogun sac dokulmesıne karsı bıtkısel sampuan gondermısler
bu kampanyadan haberdar eden arkadaşlara çok teşekkürler
bu arada malum site nedir affınıza sığınaraktan

f ile başlayıp k ile biten sosyal paylaşım sitesi
onun adını söylemek yasak :26:

Limangodan hediye çeki olan var mı?Olupda kullanmayacak olan?????

bioblas numunelerı ıcın ne zaman talepte bulunmustunuz.. ben de dun yazdım da.. merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…