• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kelebekler bi tane daha var benim adım da şule istanbul tasarım kelebekler teşekkürler şimdiden.bende burda adı yazanlara veriyorum.bol şansss

slm kızlar ben de gleydi haber verim dedim ama siz tsarlamışınız bile. ya kimler katıldı bi el kaldırın da ben de oy kullanam bari size. hediyeleri biz kazanak...

bende liptonu haber vericektmde bi arkadaş vermiş yeniler için sağolun kızlar:54:
yeni gelen hatunlar biliyorum 600syf takip etmek okumak zor ama en azından sondan bi 100 syf okusanız boş zmnlarınızda???:24:

bende liptonu haber vericektmde bi arkadaş vermiş yeniler için sağolun kızlar:54:
yeni gelen hatunlar biliyorum 600syf takip etmek okumak zor ama en azından sondan bi 100 syf okusanız boş zmnlarınızda???:24:

siteyi çökerttik heralde gleydde kızlar :P neyse artık yarına kaldı tasarımın da olar da. bu arada liptonda ne varadı ben kaçırmışım. gerçi lipton çok cimri. kesin gene çekilişle anca bi çay veriyodur :P

canım bende beklerim oyyy sende adını söle emii :34:

açılmıyo artık site yaa yarın sabah denerim ben de artık. tam tasarlamaya başladım dondu site. şimdi de hiç açılmıyo. :((( ben çok severim oysaki böyle şeyleri ama şansıma işte olmadı. yarın olursa hem asarımımı yaparım hem de tek tek sizlere oy veririm kızlar inş.

açılmıyo artık site yaa yarın sabah denerim ben de artık. tam tasarlamaya başladım dondu site. şimdi de hiç açılmıyo. :((( ben çok severim oysaki böyle şeyleri ama şansıma işte olmadı. yarın olursa hem asarımımı yaparım hem de tek tek sizlere oy veririm kızlar inş.

tamam canım unutma ama söle bize olurmu sansa bak yaa site cöktüü :43:

Back